Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +57
Wśród palaczy i kociarzy najgorsze jest to, że oni sami przestają czuć, że śmierdzą odpowiednio dymem papierosowym albo kotem.
wysokiewiczplum +29
Pięknie absolwenci zawodówek z powiatowych zaczynają miażdżyć wielkich wykształconych z miast wojewódzkich.
Andżelika wyciąga ze swojego własnego salonu beauty 15k za robienie przy paznokciach i plotkowanie z koleżankami, które z osiedla zna od podstawówki. Mąż glazurnik z fachem w ręku rozkręcił własną firmę i terminy ma na kilka miesięcy do przodu. Przychodzi sobota i razem z teściem sami budują dom na tanio kupionej działce. Bez stresu, same sukcesy, dziecko "wpadka" już idzie do
Andżelika wyciąga ze swojego własnego salonu beauty 15k za robienie przy paznokciach i plotkowanie z koleżankami, które z osiedla zna od podstawówki. Mąż glazurnik z fachem w ręku rozkręcił własną firmę i terminy ma na kilka miesięcy do przodu. Przychodzi sobota i razem z teściem sami budują dom na tanio kupionej działce. Bez stresu, same sukcesy, dziecko "wpadka" już idzie do

Komentarz usunięty przez moderatora
Olej ta karyne Miras. Może miała jednego przed tobą a może 100 chłopów
Ukrywała, bo to ogółem trochę p------a sytuacja, ten były ją później szantażował i wykorzystywał. Ja jestem impulsywny i ważę od niego jakieś 40kg więcej, więc wiadomo jak to się może skończyć gdy dojdzie do konfrontacji.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: mistrzu a co wyscie robili w trakcie pierwszego wspolnego razu?
Przeciez wiatropylnie sie ten simlock nie zdejmuje.
To nie jest o tym, czy ktoś kiedyś z kimś spał, to normalne, że każdy ma przeszłość.
Ale jeśli przez dekadę kobieta karmi Cię historią, która nie jest
Co do okłamywania, to słabo i to realny problem, ale możliwe, że do przegadania - kwestia powodów i wytłumaczeń. Ale stracone zaufanie może być nie do odbudowania - to już zależy od Was.
0/10 tylko idiota nie wyczuł by błony dziewiczej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta