Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem. Co byście zrobili gdyby po 10 latach związku okazało się, że wasza kobieta okłamywała was o byciu dziewicą i o tym, że wcześniej miała partnera seksualnego? Dzisiaj przez przypadek taka b---a na mnie spadła. Już nie chodzi o sam s--s, a zatajanie tego przez tak długi okres czasu. Od razu budzą się wątpliwości czy nie ukrywa czegoś więcej. #zdrada #rozowepaski #zwiazki #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Więcej chłopów nie miała, bo jesteśmy z tego samego miasta i bym wiedział. O ich związku też wiedziałem.

Ukrywała, bo to ogółem trochę p------a sytuacja, ten były ją później szantażował i wykorzystywał. Ja jestem impulsywny i ważę od niego jakieś 40kg więcej, więc wiadomo jak to się może skończyć gdy dojdzie do konfrontacji.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To nie o dziewictwo tu chodzi, tylko o zaufanie. Bo jeśli ktoś przez 10 lat potrafi patrzeć Ci w oczy i utrzymywać fikcję w tak delikatnym temacie - to nie jest już drobne przemilczenie. To konstrukcja. I każda konstrukcja w końcu się sypie.
To nie jest o tym, czy ktoś kiedyś z kimś spał, to normalne, że każdy ma przeszłość.
Ale jeśli przez dekadę kobieta karmi Cię historią, która nie jest
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pytaniem pozostaje jak się nie zorientowałeś?
Co do okłamywania, to słabo i to realny problem, ale możliwe, że do przegadania - kwestia powodów i wytłumaczeń. Ale stracone zaufanie może być nie do odbudowania - to już zależy od Was.
  • Odpowiedz