Aktywne Wpisy

jmuhha +177
Ktoś mi powie jak Polacy w mieszkaniu 45 m2 mają mieć dziecko albo wziąć na starość rodzica i się nim opiekowac?
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: 1000017781
Pobierz
WielkiNos +169
Bal 14 letnich dziewczynek z podstawówki, a myślałam, że sylwester 40 letnich rozwódek ¯_(ツ)_/¯
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy

źródło: temp_file7089257435837237352
Pobierz
Mam problem. Co byście zrobili gdyby po 10 latach związku okazało się, że wasza kobieta okłamywała was o byciu dziewicą i o tym, że wcześniej miała partnera seksualnego? Dzisiaj przez przypadek taka b---a na mnie spadła. Już nie chodzi o sam s--s, a zatajanie tego przez tak długi okres czasu. Od razu budzą się wątpliwości czy nie ukrywa czegoś więcej. #zdrada #rozowepaski #zwiazki #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Olej ta karyne Miras. Może miała jednego przed tobą a może 100 chłopów
Ukrywała, bo to ogółem trochę p------a sytuacja, ten były ją później szantażował i wykorzystywał. Ja jestem impulsywny i ważę od niego jakieś 40kg więcej, więc wiadomo jak to się może skończyć gdy dojdzie do konfrontacji.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: mistrzu a co wyscie robili w trakcie pierwszego wspolnego razu?
Przeciez wiatropylnie sie ten simlock nie zdejmuje.
To nie jest o tym, czy ktoś kiedyś z kimś spał, to normalne, że każdy ma przeszłość.
Ale jeśli przez dekadę kobieta karmi Cię historią, która nie jest
Co do okłamywania, to słabo i to realny problem, ale możliwe, że do przegadania - kwestia powodów i wytłumaczeń. Ale stracone zaufanie może być nie do odbudowania - to już zależy od Was.
0/10 tylko idiota nie wyczuł by błony dziewiczej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta