Wpis z mikrobloga

Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomysł. Marzy mi się Stelvio - za drogie. Hyundai Tucson - trochę nudny. A chcę SUVa dla rodziny z dwóją dzieci.

Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
BornToDie69 - Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomysł....

źródło: Land-Rover-Discovery-Sport-2016_033fr

Pobierz
  • 196
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BornToDie69: Range Rover Sport ladniejszy, bardziej muskularny, męski, taki badassowy oraz faktycznie jak widzisz Range Rover Sport to myślisz ze co najmniej jakiegoś Ibisza wiozą z tylu. ten tez fajny ale troche ciotowaty
  • Odpowiedz
  • 4
To sobie odłóż drugie tyle na naprawy,serwis i utrzymanie

@Prokurator_powiatowy: No i teraz pytanie czy masz jakieś doświadczenie w tym czy słyszałeś słyszałeś tylko kiedyś o awaryjności? Tak samo jak gadają ludzie o Alfach Romeo, bo stereotyp.

A jak czytam w necie to ludzie by kupuli drugi raz Range Rovera:D
  • Odpowiedz
terenowy

@BornToDie69: kurde tutaj bym się tak nie rozpędzał (mam terenowke) xD e kurde spojrzalem na ich ceny to myslalem ze taki discovery pic rel co wrzuciles to ze 200k kosztuje i to jakis nowy rocznik a te auta juz po 10 lat maja. w sumie fajna opcja bo wyglada drogo dosc
  • Odpowiedz
@BornToDie69: O tej marce słyszałem jedno: ogarnij sobie jakiś serwis niedaleko siebie, kto będzie chciał się tego dotknąć, bo wiele rzeczy można przez niedouczonego mechanika jeszcze bardziej s--------ć niż jest. Plus angielskie części, system imperialny nie tylko na liczniku, ale i w silniku (w sensie np. śruby nie metryczne) etc.
Ale marzenia są od tego, by je spełniać :) Kupuj i dziel się wrażeniami, a ja lecę po popcorn :)
  • Odpowiedz
Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomys

Marzy mi się Stelvio - za drogie

@BornToDie69: Jak Stelvio za drogie to cie pierwszy serwis range zmiecie z planszy. Zaraz po tym jak stracisz wlosy szukajac dobrego warsztatu robiacego LR :P

Kup jeepa jak czlowiek.
  • Odpowiedz