Wpis z mikrobloga

Rzeczpospolita jak zawsze w formie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Według nich absolutnie nic nie było w stanie naruszyć pozycji dunków #nike xD To wcale nie jest przecież tak, że dokładnie taka sama sytuacja miała już miejsce kiedyś a dunki leżały swojego czasu we wszystkich 50 Style, Deichmannach i nikt tego nie chciał kupować praktycznie a można je za 150 zł nawet było dorwać z tego co kojarzę xD Nie wiem który to był rok 2011-2013 #nostalgia #streetwear #modameska #modadamska
https://sukces.rp.pl/moda/art42022021-powolny-zmierzch-ikony-swiata-mody-nadchodzi-spadek-sprzedazy-o-70-procent
Cztero0404 - Rzeczpospolita jak zawsze w formie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Według nich absolutnie ni...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-03-27_232927_sukces.rp.pl

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
ja bym popracował z jakością skoro mają trudna sytuację xD jesienią 3 razy wymieniałem airmaxy na nowe, końcowo i tak wróciłem do newbalanców.

Odpowiedz

@DrakkainenV: Dawno nie kupowałem butów nike, naprawdę jest aż tak źle? xD Mnie od air maxów na przykład zawsze odstrasza trochę to, że te poduszki są odsłonięte i lubią pękać/dziurawić się i to mogliby faktycznie poprawić.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 dwa razy rozklelily mi się na zgięciu stopy przy palcach, a 3 raz pękła podeszwa przy tej poduszce. 1 para w dwa tygodnie, druga w miesiąc, trzecia coś koło półtora miecha. Nie wydaje mi się żeby to podróbki były bo kupowałem na eobuwie. Tyle dobrego że bez problemu oddali pieniądze.
  • Odpowiedz
  • 0
dwa razy rozklelily mi się na zgięciu stopy przy palcach, a 3 raz pękła podeszwa przy tej poduszce. 1 para w dwa tygodnie, druga w miesiąc, trzecia coś koło półtora miecha.

@DrakkainenV: To widzisz. Ja dla odmiany mam taki problem z tym poduszkami air, że jak kupie z nimi buty to ta poduszka lubi się przedziurawić/pęknąć przez co ucieka powietrze z niej i nie da się chodzić + nie wiem
  • Odpowiedz
  • 0
z mojej strony, od 9 lat chodziłem w nb 997. I to była moja pierwsza zmiana, koniec końców i tak wziąłem 997 xD

@DrakkainenV: Ja ostatnio kupiłem adidasy do biegania taki podstawy model gdzie nike w takim deichmannie są 2 razy droższe praktycznie xD I przez ostatni rok championy kupowałem nawet mi się żadne nie rozleciały, ale kolor mi się nudził a też da się je kupić bardzo tanio tak,
  • Odpowiedz
@Cztero0404: No mi żadne vapormaxy więcej niż 1.5 roku nie wytrzymały, ale problemów z reklamacją nie ma, więc nowy but wpadał XD Z tymże to też nie były jakieś mega problemy z jakością, w jednym dziurka jak szpilka i zeszło powietrze a w drugim za tak odklejony kawałek podeszwy poszedł zwrot
zadymiarze - @Cztero0404: No mi żadne vapormaxy więcej niż 1.5 roku nie wytrzymały, a...

źródło: IMG_1266

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
No mi żadne vapormaxy więcej niż 1.5 roku nie wytrzymały, ale problemów z reklamacją nie ma, więc nowy but wpadał XD Z tymże to też nie były jakieś mega problemy z jakością, w jednym dziurka jak szpilka i zeszło powietrze a w drugim za tak odklejony kawałek podeszwy poszedł zwrot

@zadymiarze: Przepraszam, ale to co jest tu napisane to jakiś troll/nieśmieszny żart może? Nie miałeś problem z jakością, ale pękła
  • Odpowiedz