Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +13
dopoki na #linux nie bedzie mozna grac we wszystkie mozliwe gry
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj

jmuhha +2
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz

Ah się łezka w oku kręci…
Oczywiście w pzm turyst and travel bo w innych firmach to trzeba pracować i trzeźwym być.
Wycieczki tam nie docierają ;)
Miałem kiedyś jechać na początku pracy za oficera na statek Bontrup. Pamiętam jak zapytałem się o radary to facet powiedział mi, że to nie ma znaczenia bo i tak nie będę na mostku bo statek ma manewry co 6h bo wyładowuje statek Warszawa na redzie. Operował w Ghana. Wtedy już wiedziałem skąd ta wysoka pensja jak na SMT ponad 4500 euro
Trasa zrobiona pewnie z 10 lat temu i nikt jej nie rusza od tej pory
źródło: 1688b3f4447c5291cf63d21b0a95c793d2aeeff74b0b103a3fa02d783973ef2d
Pobierz