Aktywne Wpisy

MLeko29 +548
KINDER NIESPODZIANKA OPENING
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
źródło: 1000066853
Pobierz
wjtk123 +29
Polska kupi od SAABa (Szwecja) trzy okręty podwodne A26. Właśnie Tusk ogłosił decyzję w tej sprawie. Zapewne myślicie, że to świetny wybór, bo Szwecja ma doświadczenie w budowie okrętów na Bałtyk, warto zacieśniać z nimi sojusz i współpracować i tak dalej i tak dalej. To wszystko prawda, ale wiecie dlaczego tak naprawdę rząd wybrał szwedzki okręt? Bo program A26 notuje ogromne opóźnienia (pierwszy okręt na swoje potrzeby Szwecja zwoduje w 2031 r.)
źródło: Saab-A26
Pobierz

No ale widzę, że mam więcej tkanki tłuszczowej na brzuchu. Ważyłem już 70 kg i nie miałem takiego brzucha, tylko lepszy. Co prawda no siedząca praca, mało ruchu zimą poza siłownią - to może powinienem po prostu więcej biegać? Jakoś tak wkurza mnie ten brzuch, jestem raczej przyzwyczajony do płaskiego. Nie że jestem gruby, bo jak napnę to górne mięśnie brzucha widać nawet w lustrze, ale dolnych już nie.
#mirkokoksy #silownia #mikrokoksy
Ja nie jestem "ekspertem" ale skoro u ciebie stoi waga, a jednocześnie narasta fat na brzuchu to coś jest źle, może w diecie dowal więcej białka?