Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +171
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

Phallusimpudicus +1065
Spotkałem się z opiniami że ten biznes to współczesne niewolnictwo, że każdy dokłada do tego interesu itd. No ok, ale jakim cudem jest mimo to tyle tych sklepów? To mnie zastanawia.
Tak jak ludzie piszą o jeżdżeniu np. na Bolcie czy Uberze, że dokładają do interesu a jedna taksa za drugą w nocy jeździ.
#biznes #pieniadze #zabka #c---------------a
źródło: 20250323_130428
PobierzA skąd frajerów brać? Nawijasz makaron na uszy ludziom którzy nie odróżniają przychodu od dochodu.
ale np. ta żaba koło pracy to w tym samym budynku są jeszcze dwa inne sklepy spożywcze xD i też tam ludzie wchodzą.
znajomy miał kiedyś żabkę, w sumie to dwie bo jedną on, drugą jego żona i byli bardzo zadowoleni tylko oni zaczynali z 15
@mk321: w budynku po lewej była Biedra, ale przerobili ją na Biedra Outlet. W budynku po prawej otworzyli właśnie drugą biedrę. W budynku "za mną" jest jeszcze Stokrotka. No ale to trochę inny kaliber