Aktywne Wpisy

hemikalik +245
Trzeba walczyć o swoje. Zrobiłem to jeszcze zanim spadłem na dno, zanim kompletnie straciłem robotę, rodzinę, wszystko.
Trzeźwości sobie życzę i wam :-)
#alkoholizm
Trzeźwości sobie życzę i wam :-)
#alkoholizm
źródło: 1000037251
Pobierz
MikSob1985 +51
Jak ten czas leci 🚀
14 lat temu ukończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku 👨🎓 , która w tym roku obchodzi 30-lecie powstania 🎂
Dobrego dnia 👋
#gdansk
14 lat temu ukończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku 👨🎓 , która w tym roku obchodzi 30-lecie powstania 🎂
Dobrego dnia 👋
#gdansk
źródło: 1000113597
Pobierz

źródło: image
Pobierz@Jacques-Pierre: dziekuje za swietne podsumowanie. O powierzchniach biurowych to byl artykul jak suckerberg sie sral ze ludzie maja wracac bo on placi miliony za powierzchnie(czyli nie spina mu
@Jamniki2: bo miasta płącą korporacjom za utrzymywanie biur...
@Darth13: to dobry motyw dla właściciela budynku. Tylko jaką formę nacisku ma właściciel biura w stosunku do wynajmującej od niego firmy, której na rękę jest zmniejszenie powierzchni biurowej i kosztów z tym związanych?
@dafto: Ale jak wiadomo że choćby ułamek procenta to robi, to musisz kontrolować wszystkich.
Uwaga, podaję minusy pracy zdalnej: brak. Jeszcze reasumując, żeby nic nam nie umknęło, ponwnie podaję minusy pracy zdalnej: brak.
Dziękuję, do widzenia.
Widać to po ciągle rosnących nierównościach i rozwarstwieniu na całym świecie.
@Darth13: właścicielem dużego korpo w PL jest zazwyczaj spółka matka za granicą, decyzje o formie pracy zazwyczaj zapadają lokalnie jak sobie firma w PL czy tam LV wymyśli, udziałowca końcowego to nie interesuje póki ma
źródło: 1000020650
PobierzZyski z inwestycji zaczęły im spadać to wymusili powrót do
@Jamniki2: ja na ho robiłam może nie więcej, ale na pewno sprawniej, bo mi nikt nie popychał głupot nad głową. na szczęście u mnie zostawili możliwość pracy w domu, choć w ograniczonej formie
Masz rzeczy do zrobienia i będą zrobione tak czy owak nie ważne czy pracujesz w biurze czy w domu bo na tej podstawie jesteś oceniany.
Kwestia efektywności to wygodna wymówka.
6 lat na home office bo zacząłem jeszcze przed covidem. Siadam kiedy chcę w nieregularnych porach kiedy mam największą skuteczność. Biuro o stałych porach przegrywa bo jak wcześniej pracowałem przez lata w biurze najlepiej się pracowało w godzinach 16-19. Tak, przychodziłem do biura na 11 z tego powodu.