Aktywne Wpisy

miszkurkam +131
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz
carving85 +83

No, ale bardzo dobrze, trzeba lecieć z kampanią i pokazać ludziom, że rozsądna trzecia droga istnieje i jest na wyciągnięcie ręki.
#holownia #polska #polityka #holownia2025 #wiadomosci #neuropa #4konserwy
źródło: GmkosJ6XkAIsKWp
Pobierz@Kagernak: koalicja z aferzystami i konserwami z PSL to niby ta wspaniała alternatywa? XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@opewnieJerzy: po raz kolejny to perfidne kłamstwo. Hołownia i jego partia jako jedyna blokuje dopłaty. To że nadal jest dyskusja nad dopłatami to zielone światło Tuska i to jemu dziękujcie, a nie mieszajcie z błotem jedynego rozsądnego kandydata.
Chociaż wiem i tak że jesteś konfy albo innego gówna.
@opewnieJerzy: tutaj jest sam Hołownia na prezydenta, więc nie ciągnie ze sobą tego chłamu
@Dobrromir: korwin ma na to proste wytłumaczenie: "idiotów jest więcej w społeczeństwie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie macie argumentów na Holownię, że musicie aż po PSL sięgać? XD
Ale jeśli nawet iść tym tropem to tutaj konfederacja też przegrywa, bo oni idą w slinę z AfD I PiSem
@foooo: Co jest kłamstwem? Przecież Trzecia Droga to właśnie koalicja Polski 2050 ze skompromitowanym PSL. Wspólne listy, wspólne sztandary. Bratanie się z PSL rzuca się wyraźnym cieniem na Polskę 2050, bo niektórzy mają odruch wymiotny chcąc oddać głos na kogoś z listy, gdzie jedynką jest taki Hetman. W europarlamencie z Trzeciej Drogi jest dwóch peselowców i jeden od Hołowni.
Faktycznie razem ma dużo do powiedzenia obecnie. Nie chcieli brać odpowiedzialności i wchodzić do rządu to teraz niech sobie nie przypisują tego.
Brak dopłat do kredytów wisi tylko na 2050.
Niesięgałbym jakby z nimi w koalicję nie wszedł.
@Czoso: No dla mnie przegrywa. Tylko co mnie interesuje że Konfederacja idzie pod rękę z faszystami? Pies ich j---ł.