Aktywne Wpisy

Rad-X +154
Chciałem jedynie zaapelować do debili z #cinemacity
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam
1. jeżeli już dajecie 3 reklamy pod rząd(sic!) aby schować telefon podczas projekcji, to nie dawajcie jako następnej reklamy z jakimś magenta gównem wymagającym skanowania kodu QR! (już po zgaszeniu świateł)
2. Podsiadło daunie, skoro już występujesz w reklamie "już za chwilę będzie Wasz film" to upewnij się że będziesz puszczany na samym końcu a nie po tobie jeszcze 10 minut innych reklam

majkkali +22
Ale mam z rana tematów do żali...
ZABIERZ PARAGON, ŻEBY OTWORZYĆ BRAMKĘ WYJŚCIOWĄ
Którym ku*a KODEM? Jest ich CZTERY na tym jebym paragonie!!
źródło: Bez tytułu
Pobierz@niegwynebleid: I tak trzeba. Sklep nie ma prawa blokować jakiegokolwiek wyjścia. Tym bardziej otwieranego na paragon którego nie masz obowiązku brać.
@heksengerg: w polskiej Biedronce nie ma bramek,
bramki stosuje LIDL, Netto, Kauffland, Auchan
Co z nim dalej zrobisz to ich nie interesuje.
Bez paragonu z Lidla nie wyjdziesz jak kasujesz się sam, za bramką jest kosz na śmieci, możesz go od razy wyj*bać jak taki problematyczny jest.
@January-zwiedza-szpary Jak Ty chłopie funkcjonujesz w społeczeństwie technologicznym skoro pokonuje Cię paragon?
Ku*wa macie takie wielkie problemy ze zrobieniem zwykłych zakupów.
Wielki problem skasować kod kreskowy i wywalić paragon go kosza obok, kasując się w 60 sekund i nie oglądając imbecyli za kasą,
kasy samoobsługowe to najlepsza rzecz w sklepach wielkopowierzchniowych od czasu akceptacji płatności kartami debetowymi w Biedronce, która zawsze tylko gotówkę chciała i kupowanie czegokolwiek to była udręka
@January-zwiedza-szpary: Nie. Ale jak proszą o zeskanowanie paragonu fiskalnego, to wiem co jest paragonem a co jest potwierdzeniem z karty kredytowej a co jest jakimś bonem.
@slawek887: Większość ludzi woli kiedy ich życie jest prostsze i łatwiejsze nawet w tak mało istotnych kwestiach jak skanowanie paragonów w sklepie.
Z drugiej strony są jednak i tacy, którzy lubią być bici i ruchani w każdym aspekcie ich życia.
I wcale im to nie przeszkadza. Fascynujące.
źródło: 5a3SRm6kwx6NzMvAXJNzLNwN89mHXBna
Pobierz@slawek887: Ty masz silniejszą, bo to ciebie ruchają i jeszcze ich bronisz. XD
Masz na myśli te kasy z------e kolejkami ludzi i wózków gdzie trzeba się przeciskać na styk? Faktycznie,
@mk321: xDXDXDXDXD no ja ostatnio na przykład w restauracji w-------m okno. Nie będę się fatygował do drzwi a nie mają prawa mnie więzić.
widzę że na mirko robi się psychiatryk jak na głównej.