Wpis z mikrobloga

@klucz_nastawny: Widzisz mimo ze świetnie twerkuje to i tak jest mądrzejsza od ciebie bo wiedziała ze pisze na ten temat pracę magisterską a nie tworzy nową dyscyplinę naukową. xD
  • Odpowiedz
@yahoomlody: @klucz_nastawny

W sumie to co z tego? Znalazła swoja niszę i specjalizacje w kreceniu dupą. Pewnie ma tez predyspozycje fizyczne i poszla w to na całość. Takie osoby zwykle lubia to co robia i dobrze zarabiają wiec good for her. Nie widze problemu

Sadzac po 11k obserwujacych to pewnie lepiej na tym wyszla niz 90% wykopkow na swoich decyzjach xD
  • Odpowiedz
@yahoomlody: to chyba nie jest żaden news że AWF to studia z robienia fikołków dla ludzi którzy się słabo uczyli. Mój kumpel "specjalizuje się w technice ćwiczeń z kettlebell" i napisał z tego doktorat. Czujesz to? Doktorat o tym jak podnosić czajnik i odstawiać go z powrotem na miejsce.
  • Odpowiedz
życie opiera o machanie miednicą zrobiła z tego dyscyplinę naukową

@klucz_nastawny: mam fraszkę na tę okazję:

z machania miednicą zrobiła dyscyplinę naukową,

by pisząc magisterkę, wystarczyło ruszać dupą, a nie głową
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Ja nie wiem do czego jej w ogole te studia potrzebne ale jak juz poszla a potrafi krecic d--a jak pro no to po co mialaby pisac o czyms ambitniejszym? Zostawila to ludziom z wyzszym IQ i skupila sie na swojej niszy. Jak ktos jest pro graczem w CSa 1.6 to niech kupi 100 podkladek roznych, 100 myszek i obiektywnie przetestuje jakie combo jest najlepsze. Sam gram w fps
  • Odpowiedz