Nawet stare babcie to ogarniają, a potężny wykopek staje przed bramką i nie wie jaki kod z CZTERECH RÓŻNYCH zeskanować
@slawek887: Potężny wykopek pierodli te ich paragony i przechodzi sobie przez bramkę jak chad - siłą. Przecież te bramki są pożarowo niebezpieczne przede wszystkim.
Poza tym akurat stare babcie mają najwięcej z tym problemów i często się zatory robią na tej bramce.
@January-zwiedza-szpary: Za mało kupiłeś. Oni chcą żebyś został dłużej i jeszcze coś kupił. Może czekoladę ze starymi orzechami albo pikoka z terminem do jutra
@January-zwiedza-szpary: ponieważ w momencie gdy zorientowałem się, że na paragonach jest więcej niż jeden kod kreskowy to po prostu sprawdziłem, który działa, nawet małpa by sobie poradziła, a nie czekaj przecież ja jestem małpą no własnie o tym mówię
@January-zwiedza-szpary: zresztą nawet na tym papierku masz napisane co jest co, najpierw jest paragon, potem bon, a na odwrocie QR kody do pobrania aplikacji oraz do ankiety
@January-zwiedza-szpary beka z typa że przerosło cie wyjście z kas samoobsługowych gdzie każdy pokazuje główną cześć paragonu i wychodzi. Iq podłoga ( ͡º͜ʖ͡º)
K---a serio 5.5k netto nie starczy na kredyt 250k xD To gdzie ja mam mieszkac, jak wynajem wychodzi drozszy niz rata kredytu #nieruchomosci #polska #kredythipoteczny
Ale mam z rana tematów do żali...
ZABIERZ PARAGON, ŻEBY OTWORZYĆ BRAMKĘ WYJŚCIOWĄ
Którym ku*a KODEM? Jest ich CZTERY na tym jebym paragonie!!
źródło: Bez tytułu
Pobierzźródło: Zrzut ekranu z 2025-03-20 10-20-45
Pobierz@January-zwiedza-szpary: @slawek887 Nie umie też w paragony (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Jak wół jest kod pod paragonem, ale kto by to czytał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@slawek887: Potężny wykopek pierodli te ich paragony i przechodzi sobie przez bramkę jak chad - siłą. Przecież te bramki są pożarowo niebezpieczne przede wszystkim.
Poza tym akurat stare babcie mają najwięcej z tym problemów i często się zatory robią na tej bramce.
@aarahon: I to jest wg Ciebie wskazanie, że akurat ten konkretny kod?
@January-zwiedza-szpary: Wszyscy wiemy, że grzecznie skanujesz jak wszyscy, bo co się napinasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)