Aktywne Wpisy

Fiutin +934
Pamięta ktoś jeszcze Discmana? Jak zakolak namieszał HRówie pętem w dupie, że jej kręgosłup pękł? XD
#afera #kiedystobylo #heheszki
#afera #kiedystobylo #heheszki
źródło: temp_file4559455159489570495
Pobierz
grzes1290 +482
Dziś terapeutka pochwaliła mnie za to, że walczę ze swoimi wyzwalaczami. Opowiedziałem jej o tym, że dziś poszedłem do paczkomatu obok sklepu i nie kupiłem 200, a tak zazwyczaj było na wyjściu do paczkomatu. W niedzielę poszedłem do żabki po coś i tak samo żadnego 200 nie wziąłem, chociaż zazwyczaj niedzielne wyjścia do żabki po coś były pretekstem do wzięcia 200. Ciężko się wychodzi z tego gówna, na prawdę żałuję, że doprowadziłem

w nawiązaniu do poprzedniego wpisu:
https://wykop.pl/wpis/80349653/kazdemu-kto-utracil-w-zyciu-radosc-z-grania-jaka-m
postanowiłem podzielić się kolejną radą, która być może pozwoli Wam przywrócić radość z grania w gry wideo jaką mieliście w podstawówce i gimnazjum #wykop30plus
Bardzo polecam spróbować vr. Na spróbowanie, używanego Meta Quest 2 da się teraz wyrwać za 800-1000 zł. Myślę, że to optymalny wybór na początek. Bardzo łatwo można go spiracić więc jeśli pozwala Ci sumienie to bez przeszkód można wgrywać sobie kopie zapasowe.
Poza grami typowo ruchowymi jak Beatsaber czy Eleven Table Tenis, które bardzo polecam, niesamowicie genialnie są zrobione porty Dooma3, Medal of Honor:AA, Quake2 i Return to Castle Wolfenstein.
Dla 30+ zgreda, który jarał się, że te gierki w 2003 działały mu na Athlonie 1200mhz, 256mb ram i jakimś radeonie z 128 vram ogrywanie tego w lepszej grafice i w vr jest wręcz mistyczne.
Poziom nostalgii i zachwytu, że normalnie trzymam dwoma rękami karabin i walę do Niemców przez muszkę i szczerbinkę wywala poza skalę. Literalne bycie w grze to było od zawsze moje marzenie dzieciństwa, które można w 2025 łatwo spełnić i znowu poczuć tą dawną magię.
Serdecznie polecam i pozdrawiam
#gry #nostalgia #retrogaming #oculus #vr
Niby to samo mogę włączyć na kompie, bo nie jaram się grami nintendo, ale to że gra włącza się natychmiast od momentu, w którym ją ostatnio przerwałeś i możesz być
źródło: 1000011076
PobierzCo do
Ja tego posta napisałem dla siebie sprzed roku czyli ludzi, którzy mają stare kompy typowo do pisania, chcieliby znowu poczuć dawną radość z grania I nie chcą wydawać za dużo kasy.
Mój poprzedni post był o Switchu, który właśnie był tą iskrą, która nakręciła mnie na powrót do grania i w 100% się z Tobą zgadzam, że możliwość włączenia
Siebie jako gracza, to bede juz chyba tylko wspominal...
Uczucie jak wyskakuje ci na mordę z trumny ten zombie a ty wydzierasz mordę i walisz do niego w panice na oślep z mp40 jest nie do podrobienia (ʘ‿ʘ)
Jak chcesz grać na siedząco to dalej chodzisz płynnie ale masz dodatkowo prawą gałkę, która obraca cię skokowo o 45 stopni. Na siedząco w fpsy chce mi się po chwili rzygać, ale to pewnie zależy
@CzlowiekMagnetowid: z tych horrowatych z humorkiem to Blood bylby niezly ciekawe czy sie da pograc przez VR