Aktywne Wpisy
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

@MichalCoSieWPorySkichal: i co rownie wazne - ze za swoje ksiezniczkowate podejscie Izabela tez zaplacila bardzo wysoka cene. Zreszta jej ojciec tez.
@taxi_driver92: ta, tylko że po co sobie robić zasięgi u debili? Na co jej te zasięgi jak każdy normalny rozumny człowiek pomyśli że jest idiotką i będzie unikać jej wysrywów? xd
@Eremites: dla pieniędzy, dla reklamodawców nawet i lepiej jeśli ktoś ma stado baranów, bo łatwiej i chętniej taki przygłup kupi jakiś produkt od takiej osoby z "polecenia" odpłatnego.
Nie zrozumiała przesłania książki że łęcka to k------o i trzeba szukać porządnej kobiety a nie takiej szmaty.
Pozdrawiam, Tomek Trapez
#literatura #niepopularnaopinia
Czyli w sumie starania feministek tez mają jakies plusy XDDDDDDDDDDDDDD
( ͡º
@Fjubens: Mów za siebie, ja dla każdego kolegi zrobiłam gify z życzeniami, dla każdego osobno, spersonalizowane, i to mimo tego, że nie wszyscy z nich złożyli mi życzenia na dzień kobiet. Ale po co ja to piszę, do takich osób jak Ty fakty nie docierają, lepiej nabijać odsłony filmikom atencjuszek i na tej podstawie wyrabiać sobie opinie o wszystkich kobietach xD