Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fjubens: chorzy ludzie. Tu liczy się gest! Mój partner kupil 3 pak tulipanów w biedrze. Dostałam ja, moja siostra i mama. Wszystkie się cieszylysmy, a kwiaty wytrzymały tydzień. To ma być symbolika!
  • Odpowiedz
myślę, że doskonale rozumie, ale jej odbiorcy już niekoniecznie. Większość tych "kontrowersyjnych" treści jest tworzona z premedytacją dla zasięgów, jak widać skutecznie.

@taxi_driver92: ta, tylko że po co sobie robić zasięgi u debili? Na co jej te zasięgi jak każdy normalny rozumny człowiek pomyśli że jest idiotką i będzie unikać jej wysrywów? xd
  • Odpowiedz
tylko że po co sobie robić zasięgi u debili?

@Eremites: dla pieniędzy, dla reklamodawców nawet i lepiej jeśli ktoś ma stado baranów, bo łatwiej i chętniej taki przygłup kupi jakiś produkt od takiej osoby z "polecenia" odpłatnego.
  • Odpowiedz
@Fjubens: No ta książka miała właśnie wyśmiać werterowski romantyzm. Kobieta to zguba nie warto się dla niej poświęcać.
Nie zrozumiała przesłania książki że łęcka to k------o i trzeba szukać porządnej kobiety a nie takiej szmaty.
  • Odpowiedz
  • 1
@Matylda_Megara: Nic nie dostajemy na dzień chłopaka. Zresztą przypomina mi ta sytuacja członka rodziny, który jak byłem dzieckiem i myślał, że nie mam rozumu - na imieniny mi tłumaczył, że nic nie daje, bo wg niego nie obchodzi się imienin, tylko urodziny, bo imieniny to żadne święto. Zaś na urodziny mi tłumaczył, że nie obchodzi się urodzin, bo urodził się każdy, cyt. "nawet pies", obchodzi się imieniny.
( ͡º
  • Odpowiedz
Nic nie dostajemy na dzień chłopaka

@Fjubens: Mów za siebie, ja dla każdego kolegi zrobiłam gify z życzeniami, dla każdego osobno, spersonalizowane, i to mimo tego, że nie wszyscy z nich złożyli mi życzenia na dzień kobiet. Ale po co ja to piszę, do takich osób jak Ty fakty nie docierają, lepiej nabijać odsłony filmikom atencjuszek i na tej podstawie wyrabiać sobie opinie o wszystkich kobietach xD
  • Odpowiedz