Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Większość tych "kontrowersyjnych" treści jest tworzona z premedytacją dla zasięgów, jak widać skutecznie.

@taxi_driver92: o to to. ostatnio przypadkiem trafiłem na materiał który mówił o co raz popularnieszej metodzie na wyświetlenia przez hatebaity czy jakoś się to tam nazywało. w każdy razie chodziło o tworzenie kontrowersyjnych treści aby w-------i ludzie pisali i sobie przysyłali że patrzecie jaka p----------a. Ona tu doskonale wie jak wokulski skończył i o co chodzi.

"Izabela Łęcka, główna
  • Odpowiedz
@Fjubens: Jak tak przeanalizowałem swoje życie. To gdybym postępował zgodnie z wolą kobiet (w rodzinie i byłej dziewczyny) to skończyłbym co prawda bardzo poprawnie, ale marnie z perspektywy własnego dobra. Tymczasem kierowałem się tylko swoją intuicją i wyszedłem na tym lekko niepoprawnie ale korzystnie dla siebie.

Kobiety to służbistki i ulegle kierują się tym co im system każe. Ich decyzje będą służyć głównie systemowi, a nie im samym. Dlatego nie
  • Odpowiedz
@Fjubens: Przecież polonistki jechały według klucza. One nawet nie mogły same interpretować lektur, tylko tak jak zostały one streszczone w programie nauczania. Nawet pisanie prac na języku polskim typu napisz rozprawkę na temat- jakim bohaterem według twojego zdania był Pan X w lektórze Y. Czy według ciebie to postać pozytywna czy negatywna?" No i jak nie wstrzeliłeś się w klucz to pała, ewentualnie dwója.
  • Odpowiedz