@Dawul: wardega jakby chcial to w sekunde znalazl by 20 osob na taki stream, tam nikt nie siedzi bo lubi boxdela, po prostu sie oplaca z nim streamowac
@Hichips a ty myślisz że Wardęga to zamawia jedzenie bo lubi przepłacać czy przypadkiem też kanałami chadza? XD atakuje do najgorszych szlaufow- ale to Wardęga zapraszał do siebie na chatę fagate i dostał kosza od niej
prawde powiedział a obrażony kuc przeżywa jezyk faktów xd
@programista_wykopek: o tobie i wielu innych jego fanach może i tak bo mu tutaj sporo piesków podrzuca materiały jak ma streamy xd ale normalni ludzie tego krasnala i dostarczanie mu info mają w dupie.
@Dawul: ale Ty wiesz, że oni są tak samo fałszywyi jak Boxdel, i siedzą z nim tam dla hajsu i wyświetleń, poczekajmy, aż się fejm noga powinie i zobaczymy kto tam zostanie
@Dawul on nigdy nie gardził wykopkami. Był tu taki shot, jak nazywa wykop jego parobkami i robi to takim sztucznie wyluzowanym, zdenerwowanym głosem. Do tego wstawia tu posty gdzie się przed wykopkami tłumaczy albo płaszczy XD. Boi się wykopu, widać to luźno
@rsksjs: Gdyby Wardęga chciał być sam, to nie robiłby tych Band, prowadzenia konferencji i innych projektów z nimi. On lgnie do tego świata, tylko jak mu nie
@Dawul: Widzę, że wstawiłeś właśnie ten shot. Jeszcze tą ręką jak się drapie po głowie XD. Ludzie jeśli czymś gardzą, to mówienie o tym nie wywołuje w nich dyskomfortu
Komentarz usunięty przez moderatora
Z 30, pamiętam jak fagatka u niego taka zadowolona siedziała i wcale się go nawet nie brzydziła xd.
atakuje do najgorszych szlaufow- ale to Wardęga zapraszał do siebie na chatę fagate i dostał kosza od niej
@programista_wykopek: o tobie i wielu innych jego fanach może i tak bo mu tutaj sporo piesków podrzuca materiały jak ma streamy xd ale normalni ludzie tego krasnala i dostarczanie mu info mają w dupie.
@Kolegiusz: Myślę, że Wardęga zamawia jedzenie bo:
1. Jest to wygodne
2. Bo go stać aby dopłacić kilka/kilkanaście zł za dostawę
Według Ciebie jak w czasie streama zgłodnieje to powinien z---------ć do knajpy po to żarcie, czy zamówić z dostawą jak człowiek?
@rsksjs: Gdyby Wardęga chciał być sam, to nie robiłby tych Band, prowadzenia konferencji i innych projektów z nimi. On lgnie do tego świata, tylko jak mu nie
Ja raczej wyczułem pogardę słuchając tego szota. Szczególnie że jak sam zauważyłeś lgnie do świata influ, które wykopem tak realnie