Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gdzie zgłosić skargę na obsługę basenu?
Stare baby po których widać, ze to patuski wchodzą do męskiej szatni. Niestety jest to personel basenu.
Zwracacie uwagi, maile do kierownictwa nie przynoszą rezultatów.

Basen muszelka - Warszawa

#warszawa #basen #plywanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ale to jest debilny bait czy piłeś?

Tak, serwis sprzątający wchodzi do szatni na basenie, handluj z tym. Stare baby wchodzą do męskiej, bywa że stary chłop wchodzi do damskiej.
Jeśli jesteś aż tak wrażliwy o wizerunek swoich klejnotów to na każdym basenie w wawie w szatniach masz przynajmniej kilka kabin do przebierania
  • Odpowiedz
@zamknij_morde_waski: no napewno. We 3 z 4 basenów na których bywam lub bywałem w ekipach sprzątających był facet. Nawet karteczki wieszają z informacją o tym na jednym, widać ktoś się pyszczył.

Wyjdź z piwnicy i się przekonaj
  • Odpowiedz
Wyjdź z piwnicy i się przekonaj

@thorgoth: Mówisz że mam iść do damskiej szatni i czekać na faceta od sprzątania? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja takich karteczek na basenach / w publicznych toaletach na/w których byłem nie widziałem. Natomiast babeczki od sprzątania śmiało śmigają po męskich szatnaich/kibelkach.
  • Odpowiedz
@zamknij_morde_waski: a moja żona widziała, ekipy sprzatajace widac zresztą poza szatniami, o czym byś wiedział jakbyś kiedyś był na basenie ¯\(ツ)/¯

Może zamiast wyimaginowanych problemow warto powalczyć z prawdziwą dyskryminacją, czyli seansami saunowymi tylko dla kobiet, zniżkami tylko dla kobiet, godzinami tylko dla kobiet? Bo to jest prawdziwy problem, w przeciwieństwie od sprzątaczy płci obojga
  • Odpowiedz
Może zamiast wyimaginowanych problemow warto powalczyć z prawdziwą dyskryminacją, czyli seansami saunowymi tylko dla kobiet, zniżkami tylko dla kobiet, godzinami tylko dla kobiet? Bo to jest prawdziwy problem, w przeciwieństwie od sprzątaczy płci obojga

@thorgoth: jeszcze_jak.mp4
  • Odpowiedz