Wpis z mikrobloga

Wszedłem na sekundę na FB i już mi się przypomniało dlaczego nie warto tego robić, ale rzyg XD.
Typowa baba ma armię spermiarzy /chadów na zawołanie i nigdy nie jest sama, do tego dostanie easy robotę przez sam fakt posiadania cipy a na końcu będzie mogła iść na kurs tylko dla kobiet sponsorowany przez państwo. To jest ta niezależność właśnie XD.
Dobrze, że chociaż niektóre komentarze z RIGCZEM i paniusię wyjaśniły.
#przegryw
#blackpill
#samotnosc
#pieklomezczyzn
#p0lka
NaPryczyHuopSieByczy - Wszedłem na sekundę na FB i już mi się przypomniało dlaczego n...

źródło: Screenshot_20250314-195137

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Runaway28: jeszcze dodajmy że same witaminki nie garną się do gotowania, chciałyby dzielić obowiązki a większość kobiet jedyne pasje jakie ma to przeglądanie tiktoka, zakupy, pazury i wycieczki na koszt sponsora. Super pasje XD
Większość np. cool projektów czy to jakichś technologicznych, czy budowanie czegoś to faceci prezentowali na YT. Kobiety wrzucają typowy generyczny content typu jakiś g---o haul z zakupów czy inne g---o którego nikt by nie oglądał gdyby
  • Odpowiedz
@NaPryczyHuopSieByczy

its over dla chłopów. Moje otocznie 19/23 lata to dramat. Praktycznie wszystkie laski z mniejszych miast uciekły na studia do top5, nie ważne że większość z tych kierunków to tylko pretekst do przedłużania sobie dzieciństwa ( ͡º ͜ʖ͡º)

Chciałbym bardzo wypisać kilka akapitów na temat tego jak dziewczyny niszczą rynek matrymonialny w
  • Odpowiedz
@Normalny-czlowiek: over. W większych miastach z kolei też dla chłopów wesoło nie jest bo co prawda dziewczyn jest więcej, ale jest też większa "konkurencja". Jak byłem na studiach to większość dziewczyn po 18/19 lat była już w związku, a reszta nie była zainteresowana mną czy innymi chłopakami z uczelni. Ogólnie ciężkie czasy dla chłopów nastały, podejrzewam, że coraz więcej będzie patrzeć w stronę kobiet z biednych krajów Azji czy Ameryki
  • Odpowiedz
@NaPryczyHuopSieByczy No oczywiście że dziewczyny nie chcą chłopaków ze studiów xd sam jestem tego przykładem: Ja prosty Chłop po technikum bez matury i moja dziewczyna studiująca awionistyke xd

Co gorsza dziewczyny 18/20 nawet nie chcą się wiązać z chłopakami. U mnie strasznie dużo koleżanek nigdy nawet nie miało chłopaka (ale dziewczynę już tak xddd) problem jest taki że przeżywają swoje pierwsze związki jakoś grubo po dwudziestce, nie mając pojęcia z czym
  • Odpowiedz
@NaPryczyHuopSieByczy: ile one będą jeszcze p-------ć o tej mitycznej służącej? Przecież już od dawna faceci są samowystarczalni pod tym względem. Sami sobie gotują, piorą, mieszkają. Ale już jak trzeba coś naprawić w domu, aucie czy coś ciężkiego wnieść to już ta podzielność obowiązków u kobiet magicznie znika.
Lata 90, 80 i wcześniejsze już się dawno skończyły a one dalej jadą na tej legendzie "matki polki"
  • Odpowiedz
jedyne pasje jakie ma to przeglądanie tiktoka, zakupy, pazury i wycieczki na koszt sponsora.

@NaPryczyHuopSieByczy: nie wiem, gdzie wy te laski spotykacie, 40lat zyje i nigdy z taka nie mialem wiekszej stycznosci niz kontakt wzrokowy zapewne, moze je podswiadomie filtruje, nie wiem. Zawsze to laska chce cos robic, zmieniac, wyjsc z domu a facet chce swietego spokoju. A za to najwiekszym marzeniem ludzi z tagu #przegryw (gdzie widzialem
  • Odpowiedz