Aktywne Wpisy
walicwasss +1127

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
Snusmumriken1990 +318
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file3276111328134449673
PobierzWykop.pl
Typowa baba ma armię spermiarzy /chadów na zawołanie i nigdy nie jest sama, do tego dostanie easy robotę przez sam fakt posiadania cipy a na końcu będzie mogła iść na kurs tylko dla kobiet sponsorowany przez państwo. To jest ta niezależność właśnie XD.
Dobrze, że chociaż niektóre komentarze z RIGCZEM i paniusię wyjaśniły.
#przegryw
#blackpill
#samotnosc
#pieklomezczyzn
#p0lka
źródło: Screenshot_20250314-195137
PobierzNo a jest jak jest...
Większość np. cool projektów czy to jakichś technologicznych, czy budowanie czegoś to faceci prezentowali na YT. Kobiety wrzucają typowy generyczny content typu jakiś g---o haul z zakupów czy inne g---o którego nikt by nie oglądał gdyby
its over dla chłopów. Moje otocznie 19/23 lata to dramat. Praktycznie wszystkie laski z mniejszych miast uciekły na studia do top5, nie ważne że większość z tych kierunków to tylko pretekst do przedłużania sobie dzieciństwa ( ͡º ͜ʖ͡º)
Chciałbym bardzo wypisać kilka akapitów na temat tego jak dziewczyny niszczą rynek matrymonialny w
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Co gorsza dziewczyny 18/20 nawet nie chcą się wiązać z chłopakami. U mnie strasznie dużo koleżanek nigdy nawet nie miało chłopaka (ale dziewczynę już tak xddd) problem jest taki że przeżywają swoje pierwsze związki jakoś grubo po dwudziestce, nie mając pojęcia z czym
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dużo dziewczyn już w wieku 15,16 lat ma pierwsze związki i s--s. Średni wiek inicjacji seksualnej to jakieś 17 lat zdaje się. Głupoty pierniczysz synek.
Brawo
Lata 90, 80 i wcześniejsze już się dawno skończyły a one dalej jadą na tej legendzie "matki polki"
@NaPryczyHuopSieByczy: nie wiem, gdzie wy te laski spotykacie, 40lat zyje i nigdy z taka nie mialem wiekszej stycznosci niz kontakt wzrokowy zapewne, moze je podswiadomie filtruje, nie wiem. Zawsze to laska chce cos robic, zmieniac, wyjsc z domu a facet chce swietego spokoju. A za to najwiekszym marzeniem ludzi z tagu #przegryw (gdzie widzialem
@pasta_alla_carbonara: przecież masa przegrywów pracuje i chciałoby po prostu lepszą prace niż kołchoz. Tylko największe odpady chcą siedzieć na rencie, albo ludzie faktycznie niezdolni do pracy z różnych powodów.