Wpis z mikrobloga

@Normalny-czlowiek: over. W większych miastach z kolei też dla chłopów wesoło nie jest bo co prawda dziewczyn jest więcej, ale jest też większa "konkurencja". Jak byłem na studiach to większość dziewczyn po 18/19 lat była już w związku, a reszta nie była zainteresowana mną czy innymi chłopakami z uczelni. Ogólnie ciężkie czasy dla chłopów nastały, podejrzewam, że coraz więcej będzie patrzeć w stronę kobiet z biednych krajów Azji czy Ameryki
  • Odpowiedz
@NaPryczyHuopSieByczy No oczywiście że dziewczyny nie chcą chłopaków ze studiów xd sam jestem tego przykładem: Ja prosty Chłop po technikum bez matury i moja dziewczyna studiująca awionistyke xd

Co gorsza dziewczyny 18/20 nawet nie chcą się wiązać z chłopakami. U mnie strasznie dużo koleżanek nigdy nawet nie miało chłopaka (ale dziewczynę już tak xddd) problem jest taki że przeżywają swoje pierwsze związki jakoś grubo po dwudziestce, nie mając pojęcia z czym
  • Odpowiedz
@NaPryczyHuopSieByczy: ile one będą jeszcze p-------ć o tej mitycznej służącej? Przecież już od dawna faceci są samowystarczalni pod tym względem. Sami sobie gotują, piorą, mieszkają. Ale już jak trzeba coś naprawić w domu, aucie czy coś ciężkiego wnieść to już ta podzielność obowiązków u kobiet magicznie znika.
Lata 90, 80 i wcześniejsze już się dawno skończyły a one dalej jadą na tej legendzie "matki polki"
  • Odpowiedz