Wpis z mikrobloga

Mirki, ile powinien ważyć flakon Gentleman Givenchy Boisee EDP 60 ml? Przyszło mi z Hebe, ale ewidentnie psikane... Bez korka wyszło mi równe 207 g.

#perfumy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Omniscient generalnie ta ostatnia promka Hebe -60% to ewidentne pozbywanie się zwrotów. Zamawiałem też Halloween Man i również był obmacany i psiknięty, ale akurat to to w dupie mam - sprzedałem kumplowi. Bardzo się ucieszył, że w takiej cenie dostał jeden ze swoich ulubionych zapachów. Potwierdził, że jest oryginalny, bo mu pachniało identycznie. Na plus to tyle, że tych flakonów chyba się nie da rozkręcić, to nie refille - zarówno Halloween
  • Odpowiedz
@npwjsn perfum nie zamawiałam, ale ogólnie ten sklep internetowy hebe mocno kuleje... Z kosmetykami jest to samo, często przychodzą rozwalone opakowania albo takie, że widać było, że już ktoś to otwierał i macał w środku xD ja bym reklamowała na Twoim miejscu
  • Odpowiedz
@npwjsn: A co miałeś dostać podróbkę halloweena i to jeszcze z hebe? Nikt tego nie podrabia a nawet jeśli to na pewno nie sprzedawałoby tego hebe. A co do boisee - nawet gdyby miał być psiknięty i 5 razy to chyba nadal cena była uczciwa? xD

PS Mam takie halloweeny i gentlemany boisee, gdyby ktoś był zainteresowany to proszę pisać, na pewno się dogadamy ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Alex_mski podróbki Halloweena to się nie boję, bardziej Givenchy, ale tutaj raczej chodzi o to, że były tak obmacane, że aż odrzucało. Halloweena to jakiś ogr używał - zostawił coś tłustego na flakonach ;)
  • Odpowiedz