@krystekw2 tymczasem na zachodzie, można legalnie jeździć po spożyciu. Płatki śniegu będą 3 dni po wypiciu piwka na grillu jeździć autobusem bo ojojoj pijani są XD
@ZielonyRozpustnik: kultura jazdy na zachodzie chłopie wielkie xd właściwościelka kamienicy w Belgii w której mieszkał mój chrzestny stawiała w poprzek swoje auto n------a na ulicy. W Belgii masz limit 0,5 promila. Robotnicy po pracy piją po dwa trzy piwa i jadą do domu. Co do kultury jazdy to polecam ci pojeździć po Włoszech Hiszpanii czy Belgii nim napiszesz takie bzdury.
@ZielonyRozpustnik: @owsikalfred zresztą Hiszpania i północ Włoch to też brak porównania, jak chodzi o kulturę jazdy. Na południu nie jeździłem wiec się nie wypowiadam
@ZielonyRozpustnik ten zachód to raczej z wyłączeniem Włoch Hiszpanii, Portugalii, Grecji i pewnie coś jeszcze by się znalazło, we Francji nie jeździłem ale tam też może być ciekawie ( ͡º͜ʖ͡º)
@L3stat @VZee no ja raczej mialem na mysli bliski zachod tj niemcy i holandie - tam gdzie bylem :p jak jest ograniczenie 100 to kazdy jedzie 100, jak 130 to 130. To ze ktos jechal szybciej to sporadyczne orzypadki
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Ostatnio ludzie zrobili się czujni, dlatego zamontowaliśmy satelitarny system namierzania dzieci i teraz żaden guwniak w promieniu 3 kilometrów się przed nami nie ukryje
@ZielonyRozpustnik: Mówisz o sobie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)