Wpis z mikrobloga

@ViaticPapa2137: ja nie wiem czemu wy się w ogóle dziwicie, to jest inny świat do którego nigdy nie będziecie należeć, ładna dziewczyna rucha się dużo, ładny chłopak rucha się dużo, brzydka dziewczyna rucha się mało, brzydki chłopak rucha się mało, może czas przestać aspirować do bycia w nieswojej lidzie i zaakceptować że jedyne na co was stać to brzydka kobieta i pogodzić się z losem
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: kiedyś to był wyjątek jak się któraś bolcowała a teraz wyjątkiem jest jak się nie bolcują. ostatnio grałem mecz w piłkę nożną starzy (hehe) vs młodzi i sobie pogadaliśmy z łebkami, no to np jeden twierdził, że na 14 dziewczyn które zna w wieku 13-15 to może ze dwie są dziewicami xDDD odpowiedzi były jednoznaczne i ogólnie chłopcy mieli takie dość negatywne zdanie o dziewczynach w swoim wieku, wręcz
  • Odpowiedz
@Damntrain: chłopcy mają negatywne zdanie o o dziewczynach w swoim wieku i nie tylko w swoim, a dziewczyny negatywne zdanie na temat mężczyzn w swoim i nie tylko w swoim wieku podczas trwającej w najlepsze i tylko zaogniającej się wojny płci?
Nowe, nie znałam
  • Odpowiedz