Aktywne Wpisy
ZubrZPuszki +511
#pieseczkizprzypadku #pies Ja tu tylko się pochwalić. Mój pierwszy pies w życiu. Poznajcie Borysa (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000033373
Pobierz
Lardor +94
Albo grubo albo wcale!
17-letni „kierowca” golfa nie żyje, troje pasażerów trafiło do szpitala #polskiedrogi #patologiazmiasta #motoryzacja #samochody #wypadki #poznan
17-letni „kierowca” golfa nie żyje, troje pasażerów trafiło do szpitala #polskiedrogi #patologiazmiasta #motoryzacja #samochody #wypadki #poznan
źródło: temp_file6458530995910974269
Pobierz

#rozowepaski #redpill #blackpill #przegryw #logikarozowychpaskow #badoo #zwiazki
źródło: temp_file7673243017908617334
PobierzWykopki, w sumie ogólnie
a z tym puszczalstwem to XD, nawet nie da się tego porównać bo to u facetów inaczej wygląda. przykładowo na grupę 15 moich znajomych
Czuj się wygranym dyskusji, bo z debilizmem się niestety nie wygra, nawet nie ma sensu próbować
zrobiłem to celowo i specjalnie uwydatniłem, bazując na twoim poprzednim poście, bo spodziewałem się, że napiszesz właśnie coś w tym stylu.
taka mała pułapka zauważalna dla każdego kto nie ma zdezelowanego mózgu, więc trochę przykry jest teraz
Ta seksualizacja dosłownie wszystkiego postępuje z winy obu płci
Zacznijcie patrzeć trochę szerzej, a nie tylko na to, co pasuje do Waszej wygodnej narracji, że Wy jesteście pokrzywdzeni, a kobiety są zue i niemoralne
1. no nie wiem z kim, mogę tylko przytoczyć anegdotyczny dowód łebków z którymi grałem mecz. możesz to skontrować.
2. dlaczego powstały takie patokontekty typu pasut i dlaczego występują tam dziewczyny w wieku 15-30(chociaż z tą trzydziestką to chyba przesadziłem, ale niech będzie) i z własnej woli są, wręcz chcą być seksualizowane (ostatnio była tam jakaś afera, że 15 powiedziała, że ma 18 żeby wystapić u patusa na live). te
Tu nie chodzi o to co jest złe i niemoralne,
2. Kto ogląda ten niemoralny kobiecy kontent na of, d--y na instagramie, wali konia do kamerek? Nie wiesz? Zdegenerowani faceci. Jest popyt to jest i podaż. Gdyby te dziewczyny nie dostawały wyświetleń, donejtów, ogólnej atencji od niemoralnych
Kobiety są puszczalskie, bo faceci są spermiarscy, ot cała filozofia
1. da się skontrować bo bazuje on na pojedynczym przypadku lub kilku przypadkach które mogą nie być reprezentatywne dla ogólnej sytuacji, ja z gówniarzami się nie znam na co dzień więc ktoś kto z nimi obcuje może mieć szersze spostrzeżenia na ten temat
2., 3. w mojej poprzedniej wiadomości dodałem powiedzenie "jest popyt, jest podaż" ale je usunąłem przed wysłaniem, bo czułem, że go użyjesz. niestety użycie go w tym
3.
czyli w tej konkretnej dziedzinie, strona która sprzedaje ciało jako usługę czy przytoczone przez Ciebie zabawy z kałem jest obiektywnie
Nie ma to jak walić konia do czegoś, czym gardzisz, a po całej zabawie udawać, że jest się stróżem moralności
Kwintesencja mężczyzn xD