Wpis z mikrobloga

@Niuska: jeszcze tylko spójrz na zarzuty jednej strony wobec drugiej (bzdury typu niepłacenie za kobiety vs masowe puszczalstwo i zatracenie) i może dojdziesz do jakiejś sensownej konkluzji
  • Odpowiedz
  • 1
@Damntrain Gdybyś czerpał wiedzę na temat zarzutów kobiet w stronę facetów od przeciętnej grupy koleżanek irl, a nie insta szlaufów i p------------h tiktokar to wiedziałbyś, że ich zarzuty są identyczne jak zarzuty mężczyzn. Puszczalstwo (tak, faceci też się puszczają), spermiarstwo (mowa o spermiarstwie kierowanym do innych kobiet, obojętnie czy irl czy aktorek p---o, jednocześnie będąc w związku), nieszczerość, stawianie wymagań idących w parze z niespełnianiem wymagań partnerki
Wykopki, w sumie ogólnie
  • Odpowiedz
@Niuska: a co ty myślisz jaśnie oświecona, że jako jedyna masz grupę koleżanek irl i że każdy kto odważy się wymienić własne doświadczenia to jakiś piwniczak który nie ma znajomych? znam dziewczyny w swoim wieku, dziesięć lat starsze i dziesięć lat młodsze, więc dość szeroki przekrój

a z tym puszczalstwem to XD, nawet nie da się tego porównać bo to u facetów inaczej wygląda. przykładowo na grupę 15 moich znajomych
  • Odpowiedz
  • 0
@Damntrain no tak, najlepiej powiedziec "bo ja życie znam", "bo ja tak myślę, to tak jest" i c--j xD
Czuj się wygranym dyskusji, bo z debilizmem się niestety nie wygra, nawet nie ma sensu próbować
  • Odpowiedz
@Niuska:

no tak, najlepiej powiedziec "bo ja życie znam", "bo ja tak myślę, to tak jest" i c--j xD

zrobiłem to celowo i specjalnie uwydatniłem, bazując na twoim poprzednim poście, bo spodziewałem się, że napiszesz właśnie coś w tym stylu.

taka mała pułapka zauważalna dla każdego kto nie ma zdezelowanego mózgu, więc trochę przykry jest teraz
  • Odpowiedz
@Damntrain: Wszystko zależy. W mojej gimbazie większość to były cnotki niewydymki, oczywiście w teorii bo dopiero jak na ognisku się upiły i zaczęły opowiadać prawdę to przeżyłem szok. Sam jakoś w 2 klasie gimbazy przeszedłem inicjację seksualną. Wtedy myślałem, że jestem kozak, aż poszedłem do ogólniaka i spotkałem ludzi ze szkół gimnazjalnych w tym większym miasteczku. Simloki z tych szkół to już miała zdjęta większość dziewczyn, a z ich opowieści
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: pewnie tak. u mnie w gimbazie były takie co się dymały oficjalnie ale nie było ich jakoś dużo, większość była raczej taka normalna coś tam kręciły z chłopakami ale bez przesady. za to jak ja już byłem u schyłku szkoły średniej to takie gimnazjalistki i pierwszoklasistki liceum w znacznej większości były bardziej jak to teraz kobietki modnie nazywają "wyzwolone" (XD) do tego stopnia, że latały zdjecia i filmiki po
  • Odpowiedz
  • 0
@Damntrain A z kim puszczają się te nastolatki? Z innymi zdemoralizowanymi nastoletnimi dziewczynami? No dżizasie chruście. Uprawiają s--s wcześnie z równie wcześnie uprawiającymi go chłopakami
Ta seksualizacja dosłownie wszystkiego postępuje z winy obu płci
Zacznijcie patrzeć trochę szerzej, a nie tylko na to, co pasuje do Waszej wygodnej narracji, że Wy jesteście pokrzywdzeni, a kobiety są zue i niemoralne
  • Odpowiedz
@Niuska:

1. no nie wiem z kim, mogę tylko przytoczyć anegdotyczny dowód łebków z którymi grałem mecz. możesz to skontrować.

2. dlaczego powstały takie patokontekty typu pasut i dlaczego występują tam dziewczyny w wieku 15-30(chociaż z tą trzydziestką to chyba przesadziłem, ale niech będzie) i z własnej woli są, wręcz chcą być seksualizowane (ostatnio była tam jakaś afera, że 15 powiedziała, że ma 18 żeby wystapić u patusa na live). te
  • Odpowiedz
@Niuska: Niestety droga Mirabelko to co piszesz to rzadkość. 12-14 latek nie uwiedzie rówieśniczki. Najczęściej tak będzie szukać starszego doświadczonego. ¯\(ツ)/¯ To jest okres buntu u dziewczynek, a chłopcy w tym wieku to mają zainteresowania typu granie w gry, piła nożna, itp. W tym okresie taki 12-14 latek jako obiekt seksualny to prędzej patrzy na starsze zamiast na młodsze dziewczyny.
Tu nie chodzi o to co jest złe i niemoralne,
  • Odpowiedz
  • 0
@Damntrain 1. nie da się skontrować anegdotycznego dowodu żadnym innym dowodem i dlatego jest taki słaby, po prostu zamyka drogę dyskusji na zasadzie - "ja widziałem, więc cokolwiek mi powiesz, to i tak nie odwidzę"

2. Kto ogląda ten niemoralny kobiecy kontent na of, d--y na instagramie, wali konia do kamerek? Nie wiesz? Zdegenerowani faceci. Jest popyt to jest i podaż. Gdyby te dziewczyny nie dostawały wyświetleń, donejtów, ogólnej atencji od niemoralnych
  • Odpowiedz
  • 1
@Nowystaryziel I know, ale próbuje wytłumaczyć koledze wyżej dlaczego te niemoralne zachowania opierające się na bilansie zysków i strat istnieją nie tylko przez zdemoralizowanie kobiet, ale w równym stopniu i mężczyzn
Kobiety są puszczalskie, bo faceci są spermiarscy, ot cała filozofia
  • Odpowiedz
@Niuska:
1. da się skontrować bo bazuje on na pojedynczym przypadku lub kilku przypadkach które mogą nie być reprezentatywne dla ogólnej sytuacji, ja z gówniarzami się nie znam na co dzień więc ktoś kto z nimi obcuje może mieć szersze spostrzeżenia na ten temat

2., 3. w mojej poprzedniej wiadomości dodałem powiedzenie "jest popyt, jest podaż" ale je usunąłem przed wysłaniem, bo czułem, że go użyjesz. niestety użycie go w tym
  • Odpowiedz
  • 1
@Damntrain Ten co może sprzedać, bo w tej dziedzinie to on zarobi hajs nieproporcjonalnie większy od małego wysiłku, który musi w to włożyć. To żadne faux pas z mojej strony, baba za parę groszy zrobi wszystko, a facet zrobi wszystko, żeby nawet nie tyle co dotknąć, ale zobaczyć kawałek d--y, wyda nawet ciężko zarobione pieniądze. Ja tam wolałabym być bystrą i ładną kobietą, niż zdesperowanym spermiarzem, myślącym swoją mniejszą główką.
3.
  • Odpowiedz
@Niuska: teraz mi się przypomniało, że jakiś czas temu oglądałem filmik typa który pyta ludzi w bogatych furach co zrobili, że stać ich na taki drogi samochód. Sławetna Mia Khalifa wcale nie powiedziała, że była zapinana przez setki facetów. Odpowiedziała, że zajmuje się projektowaniem biżuterii. Ciekawe czemu się nie pochwaliła!

czyli w tej konkretnej dziedzinie, strona która sprzedaje ciało jako usługę czy przytoczone przez Ciebie zabawy z kałem jest obiektywnie
  • Odpowiedz
@Damntrain: Oczywiście, że taki człowiek jest degeneratem, ale ludzie, którzy przykładają cegiełkę do jego degeneracji (i to jeszcze w tak obrzydliwy sposób, bo onanizując się do tego) są dla mnie takimi samymi degeneratami
Nie ma to jak walić konia do czegoś, czym gardzisz, a po całej zabawie udawać, że jest się stróżem moralności
Kwintesencja mężczyzn xD
  • Odpowiedz
@Niuska: no i doszliśmy do porozumienia, kobiety nie dość, że sprzedają ciało to jeszcze się onanizują do kamery. gdyby one tego nie sprzedawały to spermiarz jeden z drugim by nie kupili, no bo co i od kogo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Damntrain a gdyby faceci jedenz drugim nie wyrażali wobec tego swojej aprobaty, nie poświęcali na to swoich pieniędzy, czasu i energii to kobiety by tego nie robiły, no bo co, po co i dla kogo? 😃
  • Odpowiedz
@Niuska: dla siebie! przecież wy się malujecie, ubieracie wyzywająco, chodzicie do kosmetyczek tylko dla siebie. no chyba, że trzeba opłacić rachunek na kolacji, wtedy to facet powinien płacić, bo przecież szykowałyście się dla niego, a to tyle kosztowało...
  • Odpowiedz