Aktywne Wpisy

purrminator +38
Od razu uprzedzam, nie zwracam za onkologa ( ಠ_ಠ)
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
źródło: codogurwy
Pobierz
Zamień jedno słowo w tytule filmu na "wykopek". Można odmieniać przez przypadki, liczby, płeć czy co tam się chce. Ja zaczynam :"Odyseja wykopkowa" #glupiewykopowezabawy

#rozowepaski #redpill #blackpill #przegryw #logikarozowychpaskow #badoo #zwiazki
źródło: temp_file7673243017908617334
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file4131462978448987118
PobierzPrzecież chad czy każdy inny chłop po takich tekstach wrzuci ja do wora typu "tylko do seksu"
@tubkas12: Dlaczego niby? Ja wiem, że to wykop, ale w prawdziwym "życiu" takie teksty nie wadzą, a ten "chad czy inny chłop" wybiera zazwyczaj najładniejszą bez względu na to ile się "pruła".
Takie mężczyźni po prostu zazwyczaj w praktyce mają wymagania/ wartości - nie wybierają "szarych grzecznych myszek", tylko jak najładniejsze dziewczyny. Z
Zawsze tak było.
źródło: Trollface
Pobierz@Zenzenzen: co za bzdury. każdy zdrowy psychicznie facet ceni niski body count u kobiety. po prostu żyjemy w czasach gdzie dziewice
Nowe, nie znałam