Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowa ciągle mówi mi, że jestem skąpy.

Zarabiam 2.5x więcej od niej i myślę o własnym lokum, więc cisnę żeby uzbierać fajny wkład własny. To jest mój główny cel teraz w życiu.

Tymczasem nie odmawiam też sobie jakoś mocno życia.
Co roku wyjeżdżamy na wakacje za granicę na 9-10 dni. W fajne miejsca typu Sycylia, Kreta czy Hiszpania. Dodatkowo robimy sobie city breaki zazwyczaj raz-dwa w roku są granice, no i z raz-dwa w Polsce. Wydaje mi się, że to naprawdę sporo.

Niedawno wróciliśmy z Bergamo, gdzie byliśmy na 4 dni i teraz różowa znajduje bilety do Porto cisnąć żeby jechać za miesiąc. Jak mówię, że nie to stwierdza że jestem skąpy i szkoda mi hajsu..

Jak żyć w tym świecie..

Ps. Ofc koszty takiej podróży dzielimy 50/50 zawsze.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: skipnij jeden wyjazd, niech sobie sama kupi bilet i sama poleci do tego Porto

jeżeli to zrobi, nie masz prawa nazywać jej rozrzutną,
ale tak samo ona - jeżeli ty nie lecisz, to nie ma prawa nazywać ciebie skąpym
  • Odpowiedz
@greenbong @mirko_anonim: to 50/50 nic nie znaczy, bo jak ona wyda swoje 80%, a on 20%, to i tak z jego kasy później będzie musiał o nich dbać. laska wydaje swoją kase na głupoty, bo po co ma się martwić oszczędzaniem, skoro beciak i tak później się wszystkim zajmie, ogarnie chate itp?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kurna normalnie, nie jedziesz i tyle, przestań robić ciągle to czego nie chcesz to ona ma się Ciebie słuchać, a jak chce sama jechać skoro ty nie chcesz to oczywiście może ale dowidzenia za drzwi koniec związku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zaproponuj różówej, że może sama to sfinansować i w ten sposób udowodnić swoją miłość, i brak skąpstwa.
Ja zawsze żonie mówię, jak na coś ciśnie, że zgadzam się i że może wziąć dodatkową pracę.
  • Odpowiedz