Wpis z mikrobloga

Nawiązując do wpisu @Lenalee https://wykop.pl/wpis/80478433/ale-sie-wystraszylam-adrenalina-jeszcze-mna-telepi
Sam miałem podobną sytuację kilka miesięcy temu, tylko byłem po drugiej stronie i w moim przypadku był to #samochody

Ale dobra, historia wygląda tak, wstaję do roboty szykuję się, nie wyspałem się dosyć no i jeszcze w nocy był mróz i trzeba skrobać szyby, no to podchodzę do samochodu z kluczykiem (od miesięcy zwlekam z dorobieniem pilota więc muszę otwierać przekręcając kluczyk xDDD) no i tak coś nie chce wchodzić to myślę sobie że cholera zamek zamarzł czy jak, no to chucham na zamek i próbuję wcisnąć kluczyk, nic, nie wchodzi. No to chucham dalej i w tym momencie jak stoję zgięty w pół przy klamce samochodu i słyszę taki dźwięk jakby ktoś z pilota sprawdził czy zamknął drzwi w aucie, no i ja tak patrzę na to auto i mam takie:

ej ja nie miałem 2 drzwi z jednej strony, ja mam coupete, to nie jest mój samochód xDDDDDDD

spaliłem buraka i poszedłem auto obok bo sąsiad zaparkował akurat koło mnie a ja na czuja poszedłem po prostu tam gdzie go wcześniej postawiłem xDD
Nawet marka się nie zgadzała, tylko ten sam kolor i podobny kształt xDD
Oczami wyobraźni tylko widziałem jak sąsiad tak patrzy z okna jak ktoś przy jego aucie majstruje i klika na wszelki wypadek przycisk do blokady zamka po czym widzi jak chłop podbija do auta obok i wchodzi normalnie, przecież gość tam musiał zgnić przeokrutnie xDD
@Lenalee +524
Ale się wystraszyłam. Adrenalina jeszcze mną telepie, a że nie mam komu opowiedzieć, więc chyba muszę dać upust swoim emocjom przelewając to na klawiaturę XD

Siedzę sama w mieszkaniu zawinięta w kocyk, światła pogaszone bo oglądam animu, Koćka mruczy na kolanach, chillera, utopia, zero potrzeb i nagle słyszę skrobanie
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach