Aktywne Wpisy

Wloczypsuj +91
Jak zdobyć sponsorów w świecie dwóch kółek? Krótki poradnik:
1. Kup motocykl lub rower – nie musisz umieć na nim jeździć.
2. Załóż kask – najlepiej różowy albo z brokatem.
3.
1. Kup motocykl lub rower – nie musisz umieć na nim jeździć.
2. Załóż kask – najlepiej różowy albo z brokatem.
3.

źródło: Screenshot_2025-04-23-14-53-38-650_com.instagram.android-edit
Pobierz
bartix133 +39
Nawet nie wiem jak to skomentować xD #logikarozowychpaskow #motocykle

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Siedzę sama w mieszkaniu zawinięta w kocyk, światła pogaszone bo oglądam animu, Koćka mruczy na kolanach, chillera, utopia, zero potrzeb i nagle słyszę skrobanie w zamku w drzwiach wejściowych.
Wczoraj @vieniasn pisał że ktoś mu się włamał na chatę i od razu zalała mnie fala paniki, że wracają te słynne lata 90., na pewno złodziej obczaił że w oknach ciemno to nikogo nie ma w domu i chciał skorzystać z okazji.
Co robić, co robić?! Powoli zakradłam się do przedpokoju, chrobot w zamku i szarpanie za klamkę stawały się coraz bardziej agresywne. Serce mam w gardle, w głowie milion myśli, krew dudni w uszach, nogi robią się miękkie.
Po omacku namacałam parasol leżący na szafce, bo to jedyna rzecz w zasięgu moich dłoni nadająca się do obrony (szczotka do włosów czy pasta do butów raczej by się nie nadały, nie? xd). Ale kogo ja oszukuję, przecież nie umiem się bronić. Niby co mogę zrobić? Jedynie jak te małe wkurzające pieski - narobić hałasu licząc na to, że to spłoszy złodzieja i zainteresuje sąsiadów, może jakiś białorycerz usłyszy i rzuci się na ratunek ;-;
Dziurka od judasza przepuszczała odrobinę światła z klatki schodowej, żarzyła się w mroku przedpokoju niczym świetlik. Po cichu zbliżyłam się do drzwi, z zapartym tchem zerknęłam przez wizjer.
Otworzyłam, grzecznie wytłumaczyłam że to nie to piętro, chłop mnie przepraszał parę razy, mamrotał pod nosem "ale wstyd, ale wstyd sąsiadko" i jeszcze na odchodne życzył mi wesołego dnia kobiet XD No wesoły dzień, nie zapomnę go nigdy, co się najadłam strachu to moje XDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lenalee: Kolację masz z głowy.
Komentarz usunięty przez moderatora
np Fox Labs Five Point Three
Psychoza 100% po cichaczu lece spuszczam resztki w kiblu, w jednej ręce za plecami biere klucz 30, otwieram drzwi a tam dwóch n--------h sąsiadów patrzą sie chwile zdębieni po czym przepraszają że pomylili piętra
@Lenalee: byc może rozśmieszy to włamywacza i da Ci spokój xd
Wampir chroni chłopaka przed dziewczynami żeby ten nie stracił cnoty, bo krew pełnoletnich prawiczków jest dla niego najsmaczniejsza i chce go wyssać dopiero jak skończy 18 lat XD
To w detektywie była, kiedys opisana akcja że facet nie dość że drzwi otworzył to jeszcze walnął się do łóżka i rano baba się zorientowała.