Wpis z mikrobloga

1. Projekt Klaudiusz.

@CloudSpanner: był jeszcze inny projekt pewnej różowej, który miał zadać kłam Kladiuszowi. Założyła konto mireczka 4/10 i odtrąbiła sukces bo JEDNA kobieta na propozycje spotkania odpisała, że chętnie, ale muszą jeszcze wiecej popisac - typowa zlewka XD
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: ale potem wychodzisz z domu i widzisz mnóstwo niskich/ brzydkich mężczyzn z normalnymi kobietami. Kojarzysz, że ten brzydki kolega z liceum wziął slub, a twojemu kuzynowi 165cm właśnie urodziło sie drugie dziecko. No chyba, że jesteś przegrywem ze wsi to wtedy nie I tacy rzeczywiście mogą uwierzyć, że tylko top 0,001% mężczyzn jest w związkach.

@czescmampytanie @ziomus0812 @schweizer @LostHoldenCaulfield @ZakopsonWborodo @TTedbundYY

Ja
1.....4 - @czescmampytanie: ale potem wychodzisz z domu i widzisz  mnóstwo niskich/ b...

źródło: comment_1603894014aHLeyQYATSDKotcBeatAIP

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 9
@czescmampytanie

@CloudSpanner:

z drugiej strony gdy dostajesz blackpillem w realu prosto w twarz, od dobrej znajomej i żadnej patuski, to po prostu dostajesz blackpillem ze 100% siłą nie stłumioną żadnym wyparciem. dlatego moim zdaniem nic co przeczytasz albo zobaczysz w internecie nie zblackpilluje cię tak bardzo, jak własne doświadczenia.

Dokładnie z blackpillem jest jak z każdą teorią fizyczną. Jest jakaś hipoteza, a potem weryfikacja doświadczalna. Gdy okazuje się, że ta teoria zaczyna
  • Odpowiedz
Blackpill rośnie na popularności, bo po prostu ludzie widzą na codzień, że tak działa świat.

@dlolb: Też się z tym zgadzam. Wystarczy obserwować zoomersów i to jak bardzo zwracaja uwage na wygląd. Rolki i wpisy w social media też robią swoje.
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: a dlaczego kobieta ma płacić na socjal przegrywa któremu się nie chce iść do roboty?

Tak działa społeczeństwo.

@gorobei na czterobrygadówkach w bardzo wielu fabrykach pracują same kobiety, mają mniejsze dłonie i lepiej się nadają do niektorych procesów. Też mogę napisać pokaż mężczyznę który pracuje jako pielęgniarka a to skrajnie wykańczająca praca i fizycznie i psychicznie. Albo jako opiekun osób starszych. Albo jako oligofrenopedagog. Myślisz, że wielogodzinna opieka
  • Odpowiedz