Aktywne Wpisy

MonazoPL +196
MichuTop +234
Niesamowitym przykładem syndromu sztokholmskiego są dla mnie osoby postronne broniące astronomicznych zarobków lekarzy z NFZ, typu Aneta lat 40 kasjerka na minimalnej lub Mariusz lat 47 pracownik serwisu samochodowego. Liczne głosy od tych ludzi - "Trzeba było się uczyć", "Oni ciężko się uczyli przez 6 lat na studiach, zarobki 100k im się po prostu należą". Zupełnie jakby inni ludzie potrzebni gospodarce nie musieli się uczyć czy równie ciężko albo i ciężej pracować,

Polecacie jakieś kursy, szkoły, albo czy jakiś mirek mechanik nie szuka kogoś za frajer?
Jestem z #slask także szukam możliwości rozwoju na Śląsku.
#slask #katowice #gliwice #mechanikasamochodowa #samochody #sosnowiec #dabrowagornicza #bedzin #czeladz
właśnie chętnie bym się zatrudnił, ale mogę tylko weekendowo/po godzinach niestety zobowiązania finansowe raczej nie pozwolą mi zejść z pensji za dużo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@NaPryczyHuopSieByczy: no dlatego szukam jakiegoś miraska najlepiej( ͡° ͜ʖ ͡°)
sytuacja jak 100 lat temu, że szło się do kowala na nauki i jeszcze cała rodzina składała się na zapłatę by ten kowal przyjął i uczył mlodego
za darmo tako ktoś weźmie na naukę i przydzieli mechanika by się ktoś uczył?
Serio pytam, jak to jest? Sam płacisz mechanikowi za nauki, jak to jest? Przybliż temat
@ondraszek: chyba mamy sprzeczne opinie co do znaczenia słów w języku polskim.
Przybliżysz temat @chaddeveloper czy będziesz się mądrzył o języku polskim?
https://ksiegarnia.pwn.pl/seria/SAM-NAPRAWIAM-SAMOCHOD,s,72941670
Spokojnie idzie znaleźć i pobrać skany z neta ( ͡º ͜ʖ͡º)
Normalnie zapytałem czy za darmo, na jakich warunkach to jest
jeśli masz takie informacji i sugerujesz człowiekowi rozwiązanie to podaj szczegóły a nie się pienisz jakbyś sam był alkusem jak mi sugerujesz