Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +51
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Huptys +14
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jakie są zalety, wady i obowiązki w przypadku obu homologacji? Szukałem w sieci ale wszystko co mi wyrzuciło to jakieś rozmowy z diagnostami sprzed kilku(nastu) lat gdzie odpowiedzi na moje pytania nie ma. W dodatku od tego czasu mogły się pozmieniać przepisy.
Mam dużą działkę i przyszedł mi pomysł do głowy aby zakupić quada z przyczepką do pomocy.
Czy rejestracja sprzętu jako traktor nie będzie mnie ograniczała w prędkości do 30 km/h na drogach publicznych?
Uprzedzając zamartwianie się, że sobie z quadem powyżej tej prędkości nie poradzę bo jest w cholerę wywrotny to ogólnie w pracy wyjeździłem na tym sprzęcie kilka ładnych tysięcy km w różnych warunkach.
#quady #atv #motocykle #motoryzacja #niebieskiepaski #diagnostyka #diagnostykasamochodowa #offroad
@FilipWWL: to wiem, przyczepka głównie jednak działka ale samym atv chciałbym pojechać zatankować i mi się nie widzi wlec 30 km/h gdzie sobie radzę jadąc 70-80.
W planach zakup już zarejestrowanego (nawet mam znajomego co by pojechał pooglądał i ocenił bo
Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi z prędkością, ja swoim spokojnie stówkę polecę po czarnym, Nie za bardzo wiem co tu ogarniać, tylko trzeba uwzględnić, że hamulce zazwyczaj słabsze niż w moto czy samochodzie.
Jednak ostateczne decyzje nad marką i modelem będę rozkminiał dopiero prawdopodobnie przed zimą aby pług był w razie czego bo odśnieżanie 100m dojazdu łopatą potrafi dać w kość czasowo.
A jakie modele używane tak do 20k polecasz?
CAN-AM albo CF Moto git czy
W sumie to jak się zdecyduję na zakup to pierwsze z kumplem pogadam.
Jednak pierwsze wolałbym info jak go rejestrować czy na T czy na B :D
@piwakk: no dobra ale czy taka rejestracja nie wymaga od właściciela przestrzegania przepisów poruszania się z Vmax 30km/h?
Mandaty wysokie a i jadąc 60 w zabudowanym w takim przypadku można stracić kwity