Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rycerze sapią, kręcą głowami, ale ja wiem swoje. Gdyby to facet chciał się wcisnąć, wszyscy by go zjedli.

@Oldjero: znowu jakieś omamy z niedoruchania. w realnym życiu nie raz mnie facet przepuścił gdy zobaczył za mam tylko jeden item.
  • Odpowiedz
@Oldjero: jak nie pusciliby? przeciez jest nawet kanał na yt faceta ktory nagrywa jak ludzie go przepuszczają po jakiekolwiek argumentacji (nawet w stylu "czy moge przed pana bo stoje za panem". Słaby bait usuń konto
  • Odpowiedz
  • 157
@Oldjero finalnie oni o tym zapomnieli a Ty przeżywasz. Niejednokrotnie w kolejce mnie wpuszczali przed siebie zarówno kobiety jak i faceci, sam też wpuszczam kogokolwiek jak widzę że ma jedną rzecz, nie ważne jaka płeć czy wiek, ewentualnie kobiety z dzieckiem dla dobra każdego - ona będzie szybciej w domu a ja sam nie będę musiał słuchać płaczu. Fajnie jest być życzliwym i choć na chwilę sprawić komuś uśmiech
  • Odpowiedz
@Oldjero: Ja zazwyczaj w takiej sytuacji mówię, że są kasy samoobsługowe i że tam nie ma kolejek. Chociaż ten problem powoli zanika, bo ludzie się z nimi coraz bardziej oswoili i już dawno nie miałem opcji że ktoś się przede mnie wpychał w kasie. Raz jak nie przepuściłem jakiegoś ziomka z 5 lat temu, bo zauważyłem że były wolne 4 kasy samoobsługowe, to zamiast tam pójść (bo pewnie się ich
  • Odpowiedz
@Oldjero: Znaczy się tak, jak mam pełny kosz i ktoś faktycznie ma 1-3 rzeczy, to dlaczego miałoby mi to przeszkadzać, ale jeśli jest kolejka i za mną też są ludzie, to mówię wprost że mi to rybka ale muszą się wszyscy zgodzić a nie tylko ja. I to niezależnie od płci. No ale jak ktoś mi się pyta czy go wpuszczę a sam mam 1-2 przedmioty to też to mówię,
  • Odpowiedz
@Oldjero:

Ja jeden stoję niewzruszony. Zero skinienia, zero ruchu. Nie przepuszczam.

Czy może stałeś przestraszony bo wiedziałeś, że zaraz będzie trzeba wejść w interakcje z kobietą? xDD
  • Odpowiedz