Aktywne Wpisy

McAbra +208

#krakow Wygląda na to, że słynny m----n z Katowic wrócił do naszego kraju i zaczął pracować na taxi

źródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
PobierzWykop.pl
Stoję w kolejce do kasy w markecie, pełen koszyk, przede mną sami faceci. Każdy czeka, jak człowiek, aż przychodzi ona – #p0lka z jedną rzeczą w ręku. Staje obok, wzdycha, patrzy na telefon, potem na nas. W końcu rzuca:
– Mogę przejść? Mam tylko jedną rzecz...
I wtedy się zaczyna. Rycerze w białych zbrojach od razu reagują:
– Ależ proszę, oczywiście!
– Pani przodem!
– Niech pani się nie krępuje!
Patrzę na to i już wiem – bractwo simpów w pełnej gotowości. Facet, który czekał 10 minut, nagle gotów czekać kolejne 10, byle "damie" dogodzić.
Ja jeden stoję niewzruszony. Zero skinienia, zero ruchu. Nie przepuszczam.
Cisza. Napięcie rośnie. Kobieta patrzy na mnie wzrokiem, jakbym jej dziecko okradł. Reszta rycerzy obrzuca mnie pogardliwymi spojrzeniami. W ich oczach jestem czarnym charakterem, który ośmielił się nie ulec.
Ona w końcu rzuca:
– Boże, co za chamstwo...
I odchodzi do innej kasy. Rycerze sapią, kręcą głowami, ale ja wiem swoje. Gdyby to facet chciał się wcisnąć, wszyscy by go zjedli.
Dziękuję, dobranoc.
#zwiazki #p0lka
@Oldjero: znowu jakieś omamy z niedoruchania. w realnym życiu nie raz mnie facet przepuścił gdy zobaczył za mam tylko jeden item.
Mnie to zawsze puszczają nawet jak nie chce i mam kilka rzeczy
Czy może stałeś przestraszony bo wiedziałeś, że zaraz będzie trzeba wejść w interakcje z kobietą? xDD