Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I odchodzi do innej kasy. Rycerze sapią, kręcą głowami, ale ja wiem swoje. Gdyby to facet chciał się wcisnąć, wszyscy by go zjedli.

@Oldjero: Nie raz mnie kobiety same z siebie przepuszczały jak miałem tylko jedną rzecz, no ale ja jestem wchuj przystojny ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Oldjero:

Kilka razy zdarzyło mi się, że facet przepuszczał mnie kiedy widział, że miałem tylko jakiegoś browara w ręce a on pełny koszyk xD Skąd się biorą tacy ludzie jak ty to nie wiem.
  • Odpowiedz
Patrzę na to i już wiem – bractwo simpów w pełnej gotowości.

@Oldjero: kurde chcesz mi powiedzieć jak mnie stare babcie i dziadki tak przepuściły z dwoma rzeczami to znaczy, że chciały mnie wyruchać? :O
  • Odpowiedz
@Oldjero: Kolego, poniosło cię. Dorabiasz ideologię do zwykłej, ludzkiej uprzejmości.
Ja również wiele razy przepuszczałam panów czy panie, bo nie ma znaczenia co kto ma między nogami, a każdy rozumie, co znaczy oszczędność czasu.
Akurat kobieta i ci panowie mieli rację.
  • Odpowiedz
@Oldjero: Kilkadziesiąt razy miałem sytuację, jak mnie ludzie przepuszczali nawet w kolejce do kas samoobsługowych. Jest to 30 sekund, a osoba oszczędza czasem 10, czy 15 minut. rzeczywiście bycie a społecznym burakiem , to powód żeby się chwalić na wykopie (°°
  • Odpowiedz
@Oldjero: i czym się tutaj chwalisz - swoim buractwem? I jaki dumny z siebie X.D z ciebie typie.
Moja ostatnia wizyta w Stonce - kolejka na kilka osób (kobiety) każda z pełnym koszykiem. Przyszedł facet z dosłownie 2 rzeczami w ręce i nie nie pytał czy możemy go puścić tylko staną w kolejce. Jedna zaproponowała może Pan wejdzie ma Pan mało rzeczy. Żadna nie protestowała i żadna nie sapała.

I
  • Odpowiedz
Jestem na tyle wysoki i silny, że poradziłbym sobie z takimi białorycerzykami manletami jak ty

@WiecznySingielprzed30: XDDDDD

Widać typie, że ty jedyne z kim możesz sobie poradzić to najwyżej z własną ręką podczas masturbacji. Jakbyś chociaż raz w życiu stoczył jakąś walkę na macie albo ulicy, taką poważniejszą od bójki z Jankiem Kowalskim w IV klasie podstawówki. To byś wiedział, że jak obskoczy Cię kilku typów, nawet jeśli ważą po
  • Odpowiedz