Aktywne Wpisy

PurpleHaze +135
#wykop #moderacja #moderacjacontent #apel
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje
Droga @Moderacja czy dałoby rady, tak prewencyjnie na mirko na najblizszy tydzien, walic banami i usuwaniem komentarzy, na wszystko co dotyczy wyborow, prezydentow, partii, bulu dupska i calej reszty, a nie jest otagowane # polityka?
Przeciez teraz tu bedzie wojna przez najbliszy tydzien, gorzkie zale, wyrzuty, kwitk, pisk i heheszki.
Od wczoraj na mirko mamy szambo polityczne, wiekszosc dzbanow nie taguje

oslawoooo +398
#nieruchomosci ciocia Kasia trzyma rękę na pulsie ;))
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![57337 map w 4 KB, czyli legendarny River Raid - [ arhn.eu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0c59aaa205b9037e22827a52380cd3f4d2b4d0102c620b5e71002e673be8898d,q80.jpg)
Stoję w kolejce do kasy w markecie, pełen koszyk, przede mną sami faceci. Każdy czeka, jak człowiek, aż przychodzi ona – #p0lka z jedną rzeczą w ręku. Staje obok, wzdycha, patrzy na telefon, potem na nas. W końcu rzuca:
– Mogę przejść? Mam tylko jedną rzecz...
I wtedy się zaczyna. Rycerze w białych zbrojach od razu reagują:
– Ależ proszę, oczywiście!
– Pani przodem!
– Niech pani się nie krępuje!
Patrzę na to i już wiem – bractwo simpów w pełnej gotowości. Facet, który czekał 10 minut, nagle gotów czekać kolejne 10, byle "damie" dogodzić.
Ja jeden stoję niewzruszony. Zero skinienia, zero ruchu. Nie przepuszczam.
Cisza. Napięcie rośnie. Kobieta patrzy na mnie wzrokiem, jakbym jej dziecko okradł. Reszta rycerzy obrzuca mnie pogardliwymi spojrzeniami. W ich oczach jestem czarnym charakterem, który ośmielił się nie ulec.
Ona w końcu rzuca:
– Boże, co za chamstwo...
I odchodzi do innej kasy. Rycerze sapią, kręcą głowami, ale ja wiem swoje. Gdyby to facet chciał się wcisnąć, wszyscy by go zjedli.
Dziękuję, dobranoc.
#zwiazki #p0lka
@Oldjero: No nie wiem ziomek. Jetsem facetem i nie raz mnie inny facet nawet bez pytania puszczał przodem jak zobaczył, że mam tylko jedną rzecz a on cały koszyk.
S----a Wam na mózg już nieźle wjechała.
10 minut kasować jedną rzecz ja j---e w jakim świecie Ty żyjesz, poziom empatii z d--y, bo pocisnąłeś w internecie lasce, którą inni w kolejce przepuścili normalnie spermiarstwo.
Pchanie się przed 10 osób jest bez sensu, od tego są kasy samoobsługowe. I żeby mi było, Polacy, z jedną flaszka stosują podobne numery więc zostaw witaminki w, spokoju