Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@Oldjero mnie często ludzie wpuszczają jak mam tylko 1 rzecz. Btw co byś zrobił jeśli ktoś w kolejce przed tobą by ją przepuścił? Zaczął byś się kłócić że się nie zgadzasz?
  • Odpowiedz
@Oldjero: Mnie jako mężczyznę często tak przepuszczają, jeśli mam jedną - dwie rzeczy. Robią to zarówno kobiety jak i mężczyźni, ba nawet często sami proponują żebym szedł pierwszy bo mam tylko jedną - dwie rzeczy. Poza tym nigdy się też nie spotkałem, by kobieta z pełnym koszykiem została przepuszczona, chyba że rzeczywiście kogoś zapytała czy jest taka możliwość.
  • Odpowiedz
czy moge przed pana bo stoje za panem

@oblivixnz: XD pewnie jak to uzasadnienie dotrze do świadomości przepuszczającego sekundę później, zmieniłby decyzję, ale mu głupio, więc już odpuszcza.
  • Odpowiedz
Btw co byś zrobił jeśli ktoś w kolejce przed tobą by ją przepuścił?

@xPekka: Przecież taka osoba nie ma możliwości przepuszczenia więc co to w ogóle znaczy? Jedyna możliwość to gdyby sam wrócił na koniec kolejki. Tym sposobem mógłbyś przepuszczać aż zamkną sklep i człowiek za tobą będzie stał w kolejce nawet parę godzin.
  • Odpowiedz
@Oldjero: ile razy przepuściłam faceta z jednym energolem albo wodą... Ja wiem, że mizoginia silna na wykopie, ale nie dopisuj sobie teorii do zwykłej uprzejmości.
  • Odpowiedz