Aktywne Wpisy

moll +14
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +131

Jest głowna ja odpisalem (nie widze swojej co odpisalem) i teraz nie wiem czy on wykonał kolejny ruch itp.. olx działa ułomnie i zeby spor znaleźć to trzeba też umić.
OKO ZA OKO, ZAB ZA ZAB. Ja kiedys zamowilem jakis komplet obiadowy od p---y do nie odebrala czegos za 30 zl? Mowial ze nie bylo maili, sms, powiadomien z OLX nic. To mowie ok, wrocilo i wystawilem ponownie zapraszam do zakupu nr 2. Nie kupila Oby ten komplet ze
Widze jego dane ale nie wiem jak wejsc w profil OLX'owy kupujacego
@marsjanin2012: w sumie beka bo jak bym skasowal wiadomosc to chyba juz pozniej bym nie mogl sprwadzic konta kupujacego o,O