Aktywne Wpisy

ada_lovelace +3
pokaż mi swoje jądro linuksa to ukaże jakim człowiekiem jesteś
- 6.12.17-amd64 65.5% (19)
- 5.15.104-1-pve 34.5% (10)

Sudice +1
P------e te krosty na mordzie 20 lat już próbowałam już wszystkiego i g---o dalej im bardziej się człowiek stara żeby ich nie było tym gorzej nic tylko zdechnąć tylko
#zalesie
#zalesie
![Perfekcyjny wszechświat. Jakim cudem istniejemy? -[POP Science]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d43466ea64e0ede8b8c7f3fa1e05a45f1805ab222b976330654ad18e5530df44,q80.jpg)

#bekazpisu #bekazprawakow #polityka #ukraina #wojna #trump #usa
zaraz mu wmówią, że to nie takie proste kto rozpoczął wojnę, choć każdy z nas świetnie to pamięta.
pewnie zdajesz sobie sprawę dlaczego tego nie robią prawda?
aby tą szczujnie zamknąć trzeba głosować na kandydata koalicji, to jedyne wyjście.
Wynika to z prostego faktu, że ci ludzie nie kierują się wartościami tylko podążają za liderem. PiS może zrobić wszystko i ich elektorat za nimi pójdzie bo idą za Jarkiem idą za PiS a nie za wartościami/poglądami jakie reprezentuje.
To jest generalnie domena tzw prawej/konserwatywnej
Ale co się dziwić, wystarczy wejść na FB i widzisz takie wypierdy pisowców, z czego to ma 1.2k lajków.
Czasem sobie myślę, że j---ć to, niech Rosja zaatakuje Polskę. Bo widocznie niektórym polakom w dupach się poprzewracało i zapomniało, jak to jest być pod kacapami.
źródło: image
PobierzJesteś liderem kraju w czasie wojny. Jedziesz do przywódcy, przeciwko któremu grałeś w trakcie kampanii. Jedyne co masz zrobić, to wziąć udział w szopce na potrzeby wewnętrznej polityki, potem podpisać dokument i spadać do domu w atmosferze zwycięstwa. Wdajesz się w pyskówkę, którą sam wywołałeś, bo chciałeś się pobawić
źródło: granica
Pobierz