Wpis z mikrobloga

@splinter96: gorzej że większość emerytów czerpało głównie wiedzę z TVP a teraz z TVR który od zawsz był TVPIS na sterydach tragedia jak bardzo elestatycznie poglądowo elektorat sobie wyrobił kaczor
  • Odpowiedz
PiS ma niesamowity elektorat. Gdyby teraz PiS popieral nagle LGBT i aborcję to by wszyscy to poparli i jeszcze by tłumaczyli jaki to dobry pomysł.

Pamiętasz jak Tusk mówił, że "to tylko zwykli ludzie, którzy szukają swojego miejsca na świecie", jak oskarżał polskich żołnierzy o "polowania na kobiety i dzieci", a potem cyk, fikołek i rżnięcie twardego przeciwnika imigracji i wizytował wojska na granicy? I co? I przeszło jak gdyby nigdy nic.
  • Odpowiedz
Ja miałem to samo odczucie,
tak właściwie nie muszę włączać Republiki,
jak chce wiedzieć jaka jest obecna linia partii i przekaz z zarubliki - po prostu pytam się ojca o politykę.
Faktycznie, Żelensky to dla niego obecnie ,,dej''. Partia wydała wyrok.
@splinter96:
  • Odpowiedz
Ukraińcy powinni przystać na warunki Putina, żeby zakończyć konflikt.

@splinter96: przeciętny człowiek jest już zwyczajnie zmęczony i jak mu jakis autorytet podsunie taką mysl to łyknie, bez głebszego zastanowienia
  • Odpowiedz
śmieją się z jednej propagandy a ślepo słuchają drugiej xD zero refleksji

Najlepsze jest to, że ten ich taki wyimaginowany portret przeciwnika, to najczęściej po prostu ich odbicie w lustrze, tylko nie mają zupełnie tego świadomości.

@Godziu73:
  • Odpowiedz
Co to za idiotyczne podejscie xD

@walciak: Co Ci poradze że ludzie to idioci? Drogo? no wojna sie skończy to na pewno ceny spadną. Jestem przemęczony? Przed wojną nie byłem, nie będa strzelac to odpoczne. A poza tym tak miekkie aspekty jak znudzenie ciągłymi informacjami o wojnie w środkach przekazu, podswiadomy stres z powodu uświadomienia sobie że nie żyjesz w bezpiecznym ciepłym k--------u.

Czy to racjonalne? Nie. Popularne? Jak najbardziej
  • Odpowiedz
aha, Zalenski wdał sie w pyskówkę wiec trzeba przestać popierać Ukraine xD logika dla debili

Buahaha. Boże, jaki ty jesteś daremny... Kto powiedział, że trzeba kogokolwiek przestawać popierać, geniuszu?

@walciak:
  • Odpowiedz
@splinter96: same here, a jak powiedziałem że

trump może Polskę zdradzić tak samo jak i Niemcy czy UK

to uuurrwaaa 1!1$$74%5 jak śmiesz śmieć !!1! pan amerykanin nigdy Polski nie zdradzi - bo słyszałem że powiedział że nie zdradzi. Widziałeś jak przyjechał do nas ten hedgehog? Duda mówił, że on mówił, - że amerykanie zwiększą pomoc u nas i będzie fort trump! xddd
  • Odpowiedz
@przeciwko78 Ta wojna była do przewidzenia.

Ruscy są jacy są i każdy o tym wie. Wiadomo było że nie w smak by im był ogromny sojusznik NATO tak blisko Moskwy, na dodatek po dołączeniu do UE kraj takich rozmiarów z takimi surowcami i pracowitym narodem, po 20 latach to byłaby potęga na którą Putin nie mógłby sobie pozwolić tak blisko i byłoby mu wypominane że na to pozwolił.

Ciężka sytuacja i
  • Odpowiedz
@ShineLow są najgorszym typem sąsiada. głupi i niebezpieczni.
i tylko z tego powodu ich sąsiedzi chcieli do NATO.
nikt ich nie chciał napadać, to im ciągle jest mało ziemi do zmarnowania. również pretekst się nie zmienia, zawsze napadają "w obronie swoich".
  • Odpowiedz
@przeciwko78 zgadzam się w całej rozciągłości. Historia nie była dla nich łaskawa a ostanie protesty to ponad sto lat temu tam były xd

Imperializm w XXI wieku to jest absurd. Kraje wielkości mojego fiuta mają większe PKB niż ruscy
  • Odpowiedz