Aktywne Wpisy

d4wid +179
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma

Pamiętasz jak Tusk mówił, że "to tylko zwykli ludzie, którzy szukają swojego miejsca na świecie", jak oskarżał polskich żołnierzy o "polowania na kobiety i dzieci", a potem cyk, fikołek i rżnięcie twardego przeciwnika imigracji i wizytował wojska na granicy? I co? I przeszło jak gdyby nigdy nic.
tak właściwie nie muszę włączać Republiki,
jak chce wiedzieć jaka jest obecna linia partii i przekaz z zarubliki - po prostu pytam się ojca o politykę.
Faktycznie, Żelensky to dla niego obecnie ,,dej''. Partia wydała wyrok.
@splinter96:
@splinter96: przeciętny człowiek jest już zwyczajnie zmęczony i jak mu jakis autorytet podsunie taką mysl to łyknie, bez głebszego zastanowienia
Najlepsze jest to, że ten ich taki wyimaginowany portret przeciwnika, to najczęściej po prostu ich odbicie w lustrze, tylko nie mają zupełnie tego świadomości.
@Godziu73:
@walciak: Co Ci poradze że ludzie to idioci? Drogo? no wojna sie skończy to na pewno ceny spadną. Jestem przemęczony? Przed wojną nie byłem, nie będa strzelac to odpoczne. A poza tym tak miekkie aspekty jak znudzenie ciągłymi informacjami o wojnie w środkach przekazu, podswiadomy stres z powodu uświadomienia sobie że nie żyjesz w bezpiecznym ciepłym k--------u.
Czy to racjonalne? Nie. Popularne? Jak najbardziej
Buahaha. Boże, jaki ty jesteś daremny... Kto powiedział, że trzeba kogokolwiek przestawać popierać, geniuszu?
@walciak:
to uuurrwaaa 1!1$$74%5 jak śmiesz śmieć !!1! pan amerykanin nigdy Polski nie zdradzi - bo słyszałem że powiedział że nie zdradzi. Widziałeś jak przyjechał do nas ten hedgehog? Duda mówił, że on mówił, - że amerykanie zwiększą pomoc u nas i będzie fort trump! xddd
Ruscy są jacy są i każdy o tym wie. Wiadomo było że nie w smak by im był ogromny sojusznik NATO tak blisko Moskwy, na dodatek po dołączeniu do UE kraj takich rozmiarów z takimi surowcami i pracowitym narodem, po 20 latach to byłaby potęga na którą Putin nie mógłby sobie pozwolić tak blisko i byłoby mu wypominane że na to pozwolił.
Ciężka sytuacja i
i tylko z tego powodu ich sąsiedzi chcieli do NATO.
nikt ich nie chciał napadać, to im ciągle jest mało ziemi do zmarnowania. również pretekst się nie zmienia, zawsze napadają "w obronie swoich".
Imperializm w XXI wieku to jest absurd. Kraje wielkości mojego fiuta mają większe PKB niż ruscy