P------e te krosty na mordzie 20 lat już próbowałam już wszystkiego i g---o dalej im bardziej się człowiek stara żeby ich nie było tym gorzej nic tylko zdechnąć tylko #zalesie
@Lefty to bardziej przebarwienia jakieś po trądziku a pryszcz to wyskoczy jeden lub dwa ale teraz mnie wysypało na czole że mam kilka :( ale przebarwienia po trądziku jest ich pełno
@Sudice ja drapalam się do krwi na twarzy, miałam kratery z których sączyła się ropa, ale ułożyłam sobie pielęgnację i wszystko podchodziło w miesiąc bez żadnych blizn, najwyraźniej źle dobierasz kombinacje kosmetyków, skoro nic nie pomaga
@lukija mam żel z kwasem salicynowym 2% potem daje serum z kwasem azelainowym na te przebarwienia które są moim największym problemem i domykam kremem z tanah bo tak polecali na trądzik i nawilżenie
ludzie mają różne mordy, ja np mam super cere żadnych krost, zmarszczek itd ale za to moja skóra jest cholernie tłusta, moge umyć twarz najleprzymi kosmetkami nawet domestosem i za chwile bedzie tlusta i smierdząca, nienawidze tego
A próbowałeś ją myć czymś łagodniejszym? Jeśli dobrze się tym zainteresowałeś to sorry, nie próbuję się marzyć. Sam kiedyś myślałem, że mam tłustą cerę, a okazało się, że ona jest sucha. I myjąc
@Sudice ale powiedz proszę, że po serum używasz SPF-u. Kwas azelainowy zwiększa wrażliwości skóry na UV. Jeśli nie chce Ci się bawić z SPF-em to sugeruję rozważyć wymianę serum na takie z witaminą C. Też kwas, też działa na przebarwienia, ale nie uszkadza skóry na słońcu. Nawet niszczy wolne rodniki.
@Sudice: ty baba przynajmniej mordy nie musisz golić codziennie, mi się robią od golenia a zarost rośnie mi taki p------y że z jednej strony bardzo top quality i mocny gruby i bardzo czarny a z drugiej strony przerzedzony i nierówny. Czym bym nie golił, jakich kosmetyków nie używał, czy wychodzę z domu na słońce czy nie, jaką bym nie miał witaminę suplementowaną i tak mi krosty wyskoczą, wyskakiwały mi nawet
@Sudice idź do jakiegoś kosmetologa po plan pielęgnacji bo to co robisz raczej nie zmniejszy przebarwień. Zel być może jest zbyt agresywny dla skóry a później stosujesz serum z kwasem który podrażnia skórę i jeśli nie używasz kremu z spf50 to tylko pogłębiasz problem przebarwień. Na przebarwienia najlepsze jest serum lub krem z witaminą c po tym krem z spf50. Kwasy jeżeli już to stosować 2-3 razy w tygodniu na noc.
dziś właśnie pokazana cała klasa waszego Szczęsnego, nic typ nie wybronił, wszystko co miał wpuścić to wpuścił, to że wcześniej nie wpuszczał to efekt tego że obrona dobrą robotę robiła po prostu
#zalesie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
A próbowałeś ją myć czymś łagodniejszym? Jeśli dobrze się tym zainteresowałeś to sorry, nie próbuję się marzyć. Sam kiedyś myślałem, że mam tłustą cerę, a okazało się, że ona jest sucha. I myjąc