Aktywne Wpisy

kolicuch +219

oink_oink +6
#nieruchomosci #budujzwykopem #remontujzwykopem
Jak kupujecie dom, to jak byscie sie zabezpieczyli zeby nie trafic na takiego co ja, ktory ma dach dziurawy jak ser szwajcarski.
Przed kupnem byscie wpadli na pomysl zeby jakos to sprawdzic jak sprzedajacy Was zaklina ze wszystko funkiel nowka niesmigana i wszystko pico belo ?
Ps. sprawa jest w sadzie, bo sprzedajacy stwierdzil ze nie bedzie odbieral telefonow, czy to moich czy
Jak kupujecie dom, to jak byscie sie zabezpieczyli zeby nie trafic na takiego co ja, ktory ma dach dziurawy jak ser szwajcarski.
Przed kupnem byscie wpadli na pomysl zeby jakos to sprawdzic jak sprzedajacy Was zaklina ze wszystko funkiel nowka niesmigana i wszystko pico belo ?
Ps. sprawa jest w sadzie, bo sprzedajacy stwierdzil ze nie bedzie odbieral telefonow, czy to moich czy
źródło: image
Pobierz

Czy u Was tez zniknela pasja do gier? Cale zycie bylem nerdem, na kompie od rana do wieczora. Non stop w cos gralem, pamietam sciaganie gier po kilka nocy, bo mialem wolny internet. Pozniej kazda gre przechodzilem z wielkim zaciekawieniem fabuly. Teraz mam 28 lat, moze zycie stalo sie bardziej „normalne”. Narzeczona-praca-sport-znajomi. Chcialbym cos pograc, ale zazwyczaj konczy sie na odpaleniu gry i 5 minutowej rozgrywce, bo jednak nie mam ochoty. Nawet jak chce wrocic do jakiejs starej gry, to konczy sie tak samo. Smutne to troche
#pcmasterrace #gry #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
źródło: IMG_0489
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Z dziewczyną też przeszliśmy sobie BG3 w zimę wieczorami.
Może właśnie ze znajomymi, narzeczoną popykaj w coś?
@mirko_anonim: Nie, nie zniknęła absolutnie. Ponieważ u mnie przynajmniej tak naprawdę tej pasji do gier absolutnie nigdy nie było ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Gry zawsze traktowałem przede wszystkim jako rozrywkę i może dla tego paradoksalnie dziś potrafię bardziej się z nich cieszyć jak spora część pasjonatów.
Wg mnie tego czego brakuje grom, znalazlem tam. Po prostu fun z grania.