Aktywne Wpisy

Simpleco +94
29 022,85 - 21,10 = 29 001,75
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191

źródło: 1000089591
Pobierz
JanTadeusz +1
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Czy u Was tez zniknela pasja do gier? Cale zycie bylem nerdem, na kompie od rana do wieczora. Non stop w cos gralem, pamietam sciaganie gier po kilka nocy, bo mialem wolny internet. Pozniej kazda gre przechodzilem z wielkim zaciekawieniem fabuly. Teraz mam 28 lat, moze zycie stalo sie bardziej „normalne”. Narzeczona-praca-sport-znajomi. Chcialbym cos pograc, ale zazwyczaj konczy sie na odpaleniu gry i 5 minutowej rozgrywce, bo jednak nie mam ochoty. Nawet jak chce wrocic do jakiejs starej gry, to konczy sie tak samo. Smutne to troche
#pcmasterrace #gry #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
źródło: IMG_0489
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Z dziewczyną też przeszliśmy sobie BG3 w zimę wieczorami.
Może właśnie ze znajomymi, narzeczoną popykaj w coś?
@mirko_anonim: Nie, nie zniknęła absolutnie. Ponieważ u mnie przynajmniej tak naprawdę tej pasji do gier absolutnie nigdy nie było ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Gry zawsze traktowałem przede wszystkim jako rozrywkę i może dla tego paradoksalnie dziś potrafię bardziej się z nich cieszyć jak spora część pasjonatów.
Wg mnie tego czego brakuje grom, znalazlem tam. Po prostu fun z grania.