Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy u Was tez zniknela pasja do gier? Cale zycie bylem nerdem, na kompie od rana do wieczora. Non stop w cos gralem, pamietam sciaganie gier po kilka nocy, bo mialem wolny internet. Pozniej kazda gre przechodzilem z wielkim zaciekawieniem fabuly. Teraz mam 28 lat, moze zycie stalo sie bardziej „normalne”. Narzeczona-praca-sport-znajomi. Chcialbym cos pograc, ale zazwyczaj konczy sie na odpaleniu gry i 5 minutowej rozgrywce, bo jednak nie mam ochoty. Nawet jak chce wrocic do jakiejs starej gry, to konczy sie tak samo. Smutne to troche
#pcmasterrace #gry #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Dużo już ograłeś i jesteś bardziej wybredny. Ja kiedyś grałem prawie we wszystko jak leci a teraz kupuję ze 3-4 gry rocznie. 95% gier odrzucam po trailerach. Czasem sprawdzę coś z Plusa na PS5, ale zazwyczaj odinstalowuję po kilku minutach. Bez sensu tracić czas na grę, która mi się nie podoba. Do starych gier praktycznie nigdy nie wracam.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
pomyślny-czempion-94: U mnie po prostu wiecęj wjechało Crusader Kings 3 na multi ze znajomymi.

Z dziewczyną też przeszliśmy sobie BG3 w zimę wieczorami.

Może właśnie ze znajomymi, narzeczoną popykaj w coś?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim osobiście też myślałem, że mam taki problem, ale jak się okazało, to platforma mi wadziła. Granie na konsoli (czy to xsx czy ps5) nie dawało mi takiej radości. Na przestrzeni paru lat jedynie parę gier na konsole mnie wciągnęło , tj. TLOU, Uncharted 4 + dlc, FH5, Spidermany. Po kupnie komputera stacjonarnego pasja wróciła, zarówno do gier single jak i miltiplayer.
  • Odpowiedz
Czy u Was tez zniknela pasja do gier?

@mirko_anonim: Nie, nie zniknęła absolutnie. Ponieważ u mnie przynajmniej tak naprawdę tej pasji do gier absolutnie nigdy nie było ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Gry zawsze traktowałem przede wszystkim jako rozrywkę i może dla tego paradoksalnie dziś potrafię bardziej się z nich cieszyć jak spora część pasjonatów.
  • Odpowiedz