Wpis z mikrobloga

Wyobraźcie sobie że macie jako kobieta 20-25 lat i mieliście 20-40 a może i więcej różnych partnerów seksualnych xD
Ja bym się czuł jak jakiś śmietnik w którym każdy grzebał xD
Jak buty na kręgielni które trzeba wypożyczyć i nosiło je wiele osób xD
Jak można oczekiwać szacunku gdy nie szanuje się samego siebie i zdrowia psychicznego? xD

#zwiazki #p0lka #przegryw #blackpill
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KonserwatywnyMocny: to zależy, podświadomie pewnie ryje to beret ale niektóre baby uważają że jest to dla nich nic (ja uważam że to podświadomie jednak na psychę działa), dla mnie keks bez miłości to jak walenie konia albo robienie kupy (więc nie dążę do takiego)
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: nie czul bys sie tak, bo jako kobieta mialbys po prostu inne spojrzenie na wszystko, nie gorsze, nie lepsze tylko inne,
tak jak dla facetow wiele rzeczy nie jest obrzydliwych, tak dla kobiet inne rzeczy
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: Raczej bys sobie myslal, ze skoro 40 niebrzydkich chlopow chcialo sie ze mna r----c to znaczy ze jestem atrakcyjna i lubie sie za to.

Zrozum, ze jak ktos jest nieruchajacym przegrywem to jego umysl skrzywil sie w bardzo wielu plasczyznach.
Nie chce nikogo obrazac, ale taka jest prawda, napisałem to najłagodniej jak mozna.
  • Odpowiedz
Zrozum, ze jak ktos jest nieruchajacym przegrywem to jego umysl skrzywil sie w bardzo wielu plasczyznach.

Owszem, ale czy bardziej niż chłopu który wkłada c---a gdzie popadnie przy każdej możliwej okazji, albo kobiecie (choć w tym wypadku wolę określenie szmacie), która rozkłada nogi, przed każdym z kim poczuje motylki bo teraz to jest wyjątkowe i "zapisane w gwiazdach"?

Nie wiem, ale się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Najgorsze,
  • Odpowiedz
z mężczyznami jest taki problem że sami jeśli mogą to też często mają taki bodycount, to że 80% nie jest w stanie i pier-doli że taka nie jest to już inna sprawa

@pepe998: Wszyscy atrakcyjniejsi goście których znam ruchali tyle ile tylko mogli do momentu wejścia w stały związek. Żadnemu z nich nie przeszło przez myśl, że mieli za dużo partnerek ale tak może tylko topka. Bottom 80% facetów nie
  • Odpowiedz
ale ty wiesz że dla kobiety keks może być też po prostu przyjemnością a niekoniecznie jakimś mistycyzmem?

@amozetoostatniraz:
No tak, dla niektórych kobiet to "tylko s--s" i takich kobiet nie chcemy.
Bawi mnie trochę to mówienie o seksie jako o wyłącznie fizycznej czynności. Kobiety potrafią sobie dogodzić lepiej niż ich wieloletni partnerzy, przy których nierzadko nawet nie dochodzą, ale s--s z jakimiś losowymi typami to już z założenia jest udany i dostarcza
  • Odpowiedz