Aktywne Wpisy
ninjav9max +184
25 lat za obrazę witaminki
#pieklomezczyzn
#pieklomezczyzn

źródło: 7bf95208-7ea4-437f-8f63-c422916c89f8
Pobierz

źródło: temp_file4046580690420838503
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: 7bf95208-7ea4-437f-8f63-c422916c89f8
Pobierzźródło: temp_file4046580690420838503
PobierzWykop.pl
Ja bym się czuł jak jakiś śmietnik w którym każdy grzebał xD
Jak buty na kręgielni które trzeba wypożyczyć i nosiło je wiele osób xD
Jak można oczekiwać szacunku gdy nie szanuje się samego siebie i zdrowia psychicznego? xD
#zwiazki #p0lka #przegryw #blackpill
@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz Ja nie wiem czy to normalne spojrzenie czy też nie bo mam 28 lvl i nigdy nic nie cimci rymci.
tak jak dla facetow wiele rzeczy nie jest obrzydliwych, tak dla kobiet inne rzeczy
@KonserwatywnyMocny: mężczyzn też to się tyczy, czemu wyszczególniłeś, że chodzi o kobietę?
Zrozum, ze jak ktos jest nieruchajacym przegrywem to jego umysl skrzywil sie w bardzo wielu plasczyznach.
Nie chce nikogo obrazac, ale taka jest prawda, napisałem to najłagodniej jak mozna.
Owszem, ale czy bardziej niż chłopu który wkłada c---a gdzie popadnie przy każdej możliwej okazji, albo kobiecie (choć w tym wypadku wolę określenie szmacie), która rozkłada nogi, przed każdym z kim poczuje motylki bo teraz to jest wyjątkowe i "zapisane w gwiazdach"?
Nie wiem, ale się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najgorsze,
@pepe998: Wszyscy atrakcyjniejsi goście których znam ruchali tyle ile tylko mogli do momentu wejścia w stały związek. Żadnemu z nich nie przeszło przez myśl, że mieli za dużo partnerek ale tak może tylko topka. Bottom 80% facetów nie
@amozetoostatniraz:
No tak, dla niektórych kobiet to "tylko s--s" i takich kobiet nie chcemy.
Bawi mnie trochę to mówienie o seksie jako o wyłącznie fizycznej czynności. Kobiety potrafią sobie dogodzić lepiej niż ich wieloletni partnerzy, przy których nierzadko nawet nie dochodzą, ale s--s z jakimiś losowymi typami to już z założenia jest udany i dostarcza