Aktywne Wpisy
kwmd +393
#systemkaucyjny to są jakieś jaja, że @MKiS_GOV_PL i my Polacy będziemy zasilać portfele głównie jakichś Duńczyków, którzy są beneficjentami rzeczywistymi spółki Polski System Kaucyjny S.A... Brawo.
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
źródło: G2NB-ifW0AAunm6
Pobierz
Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

@Mateusz_Jakub_Andruszkiewicz Ja nie wiem czy to normalne spojrzenie czy też nie bo mam 28 lvl i nigdy nic nie cimci rymci.
tak jak dla facetow wiele rzeczy nie jest obrzydliwych, tak dla kobiet inne rzeczy
@KonserwatywnyMocny: mężczyzn też to się tyczy, czemu wyszczególniłeś, że chodzi o kobietę?
@pepe998: Wszyscy atrakcyjniejsi goście których znam ruchali tyle ile tylko mogli do momentu wejścia w stały związek. Żadnemu z nich nie przeszło przez myśl, że mieli za dużo partnerek ale tak może tylko topka. Bottom 80% facetów nie