Wpis z mikrobloga

Wyobraźcie sobie że macie jako kobieta 20-25 lat i mieliście 20-40 a może i więcej różnych partnerów seksualnych xD
Ja bym się czuł jak jakiś śmietnik w którym każdy grzebał xD
Jak buty na kręgielni które trzeba wypożyczyć i nosiło je wiele osób xD
Jak można oczekiwać szacunku gdy nie szanuje się samego siebie i zdrowia psychicznego? xD

#zwiazki #p0lka #przegryw #blackpill
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@KonserwatywnyMocny ważne abyś się dobrał z odpowiednią osobą zgodnie z twoimi preferencjami. I tyle. Ktoś traktował s--s jak sport to nie będzie wymagał od partnera by był prawiczkiem/dziewicą. I tyle
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny:
Przypuszczam że te osoby dalej czują się ze sobą lepiej niż Ty ze sobą zastanawiając się co oni czują. Nie sądzę żeby oni (nie wiem, ale się domyślam, czemu wyszczególniłeś kobiety) poświęcały jakikolwiek czas na myślenie o tych którzy ruchają mniej albo wcale.

Natomiast zupełnie nie przeszkadza mi fakt że ktoś kim nie byłam nie jestem i nie bede zainteresowana rucha sobie co popadnie. Polecam takie podejscie
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: żyjesz w tej swojej bańce. Ogólnie to jest chore, że masz takie rozkminy, kto ile się ruchał. Wydaje mi się to jakieś obrzydliwe i dziwne. Większość kobiet ma 2-5 partnerów, nie wiem wśród jakiś szlaufów się obracasz. Może powinieneś zmienić towarzystwo ? Nie stać cię na trochę lepszych znajomych ?
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: gdybyś był przystojny i miał powodzenie u kobiet to w tych kategoriach byś nie myślał. Wtedy dążyłbyś do tego jak najwięcej lasek zaliczyć, że im się podobasz, a to wyzwala euforię, endorfiny, jesteś szczęśliwy. Podbudowujesz swoje ego, samoocena rośnie. S--s nie zawsze musi być z miłości, s--s z pożądania też istnieje.
  • Odpowiedz
kilku przegrywow co nigdy nie ruchalo rozmawia o ruchaniu na podstawie swoich urojen

@michalcorobisz: Tzw. paradoks przegrywa

Przegrywy chcą żeby kobiety trzymały dziewictwo aż do ślubu jednocześnie mając pretensje, że kobiety nie chcą z nimi uprawiać seksu. Zamknięte koło
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: to jest obrzydliwe, nie wiem w ogóle jak mężczyzna może pójść z laską na cimcirimci na pierwszej randce czy w klubie. Byle włożyć penisa i do widzenia. Czasem się zastanawiam po co w ogóle ludzie szukają innych ludzi jak nie przeszkadza im bycie traktowanym jak szmata ani traktowanie innych jak szmaty.
  • Odpowiedz
@amozetoostatniraz: @pepe998 @michalcorobisz @ToJaNaprawde @CloudSpanner @maniek-stary666 wy chyba nie rozumiecie o co chodzi w tym wpisie... S--s jest fajny tak? Ja lubię, ty lubisz, kobiety lubią. Tak? Ok. Ustalone. A-----l jest fajny? No jest. Ty pijesz, ja pije, kobiety piją. Ustalone.

I pytanie za milion złotych, czy jakby osoba z którą idziecie na randkę, przyznał(a) się że był(a) lub dalej jest alkoholikiem, bo wiecie, a-----l taki
  • Odpowiedz
@P4ncak3: twój komentarz jest jak najbardziej prawdziwy, natomiast chodzi mi o mężczyzn którzy nie mają tego wyboru, nie mieli nigdy partnerki albo fuksem mają jakąś Kaśke i pitolą że "oni by tak nie mogli mieć wielu partnerek" że wolą być z jedną i tu jest pytanie czy to ich wybór czy po prostu nie mają wystarczająco powodzenia? prawda jest taka że wiekszość mężczyzn którzy mogą mają wiele partnerek (przynajmniej na
  • Odpowiedz
@P4ncak3: Pomijajac, że porównanie seksu z alkoholem do mnie nie przemawia to stosowanie tych sam miar dla kobiet i mężczyzn to błąd. Szczególnie w przypadku seksu bo jak napisał już @pepe998 - większość facetów nie ma wystarczająco powodzenia żeby mieć wiele partnerek. Często mają wybór - samotność albo ta jedna Kaśka z którą związek wcale nie oznacza szczęśliwego życia. Pozbawiona moralności kobieta może miec bez problemu innego partnera co
  • Odpowiedz
Później taka osoba ma problemy by być zadowolona z jakiegoś związku, jest bardziej sklona do zdrady oraz ma też zupdejtowana całą tabliczkę bakterii i wirusów.

@P4ncak3: zwlaszcza jesli kobieta uprawiala kopulacje za mlodu z dziesiatkami przystojniakow a na starość (po 30 roku zycia) wiaze sie z przecietniakiem. Przeciez ona juz nie bedzie w stanie byc mu wierna i dozyc 50 rocznicy slubu.
  • Odpowiedz