Aktywne Wpisy

#nieruchomosci
Z jakiego powodu młode pokolenie ubzdurało sobie, że należy im się mieszkanie i to najczęściej w miastach top3? Zdradzę Wam sekret, w miasteczkach gminnych też można żyć jak Cie nie stać na głupie dwa pokoje w Warszawie lub Krakowie. Naprawdę nie każdy musi mieszkać w dużym mieście.
Z jakiego powodu młode pokolenie ubzdurało sobie, że należy im się mieszkanie i to najczęściej w miastach top3? Zdradzę Wam sekret, w miasteczkach gminnych też można żyć jak Cie nie stać na głupie dwa pokoje w Warszawie lub Krakowie. Naprawdę nie każdy musi mieszkać w dużym mieście.

tomekb1999 +155
Wkurzają mnie przymocowane nakrętki przy kefirach i jogurtach pitnych bo jak pije z tym to kapie mi po mordzie, a jak próbuję to oderwać to się upaćkam albo wyleję ten jogurt.
#niepopularnaopinia #oswiadczenie
#niepopularnaopinia #oswiadczenie

Ja bym się czuł jak jakiś śmietnik w którym każdy grzebał xD
Jak buty na kręgielni które trzeba wypożyczyć i nosiło je wiele osób xD
Jak można oczekiwać szacunku gdy nie szanuje się samego siebie i zdrowia psychicznego? xD
#zwiazki #p0lka #przegryw #blackpill
@KonserwatywnyMocny: nie czułbyś się tak
Komentarz usunięty przez moderatora
Przypuszczam że te osoby dalej czują się ze sobą lepiej niż Ty ze sobą zastanawiając się co oni czują. Nie sądzę żeby oni (nie wiem, ale się domyślam, czemu wyszczególniłeś kobiety) poświęcały jakikolwiek czas na myślenie o tych którzy ruchają mniej albo wcale.
Natomiast zupełnie nie przeszkadza mi fakt że ktoś kim nie byłam nie jestem i nie bede zainteresowana rucha sobie co popadnie. Polecam takie podejscie
@michalcorobisz: Tzw. paradoks przegrywa
Przegrywy chcą żeby kobiety trzymały dziewictwo aż do ślubu jednocześnie mając pretensje, że kobiety nie chcą z nimi uprawiać seksu. Zamknięte koło
I pytanie za milion złotych, czy jakby osoba z którą idziecie na randkę, przyznał(a) się że był(a) lub dalej jest alkoholikiem, bo wiecie, a-----l taki
@P4ncak3: zwlaszcza jesli kobieta uprawiala kopulacje za mlodu z dziesiatkami przystojniakow a na starość (po 30 roku zycia) wiaze sie z przecietniakiem. Przeciez ona juz nie bedzie w stanie byc mu wierna i dozyc 50 rocznicy slubu.