Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +591
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

elo_kebab +14
Andrzej Dragan jak zwykle cennie, prętem po kratach CRUDIarzy który się jeszcze nie boją AI https://www.youtube.com/watch?v=QalHlv3LbuY
#programowanie #programista15k #pracait #pracbaza #korposwiat #sprintyjacka
#programowanie #programista15k #pracait #pracbaza #korposwiat #sprintyjacka

Mam opcję spełnienia swojej fantazji na posiadanie maila imię@nazwisko poprzez odkupienia domeny z nazwiskiem. Właścicielem obu tych domen jest jedna osoba, za .dev chce 4000zł, za .pl 10000zł. Biorąc pod uwagę że mam jedno z popularniejszych nazwisk w kraju nie wydaje mi się to wygórowaną ceną.
Pracuję głównie z zagranicą, więc pod tym względem skłaniam się ku tańszemu .dev, ale jednocześnie mam obawę że dyktując maila ludzie będą mieli problem zrozumieć "de e fał".
Co byście wybrali?
#programista15k #programowanie #pytanie #pracait #it #ankieta #internet
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Którą domenę wybrać?
@mirko_anonim: Przeciez taki mail to jakieś dno. Juz na serio imie.nazwisko23@gmail.com wyglada 100 razy bardziej procesjonalnie. Tak nawet z numerem, skoro nazwisko jest popularne.
Taki email jest ok, ale pod wzgledem wrazenia lub profesjonalizmj nie jest lepszy od zwyklego gmaila.
dodam że minimalną wtedy to była 1k
Jeśli nazwisko to też nazwa własnej firmy (realnej, nie pseudo-etat), to ok, się przyda łatwy adres dla klientów. Powinno być wtedy PL, bo faktycznie inne mogą mylić.
Ale używając indywidualnie już zbędne, bo wyśle się z tego CV a później i tak korzysta z firmowego, a do celów prywatnych to tylko ciekawostka, znajomym różnicy nie zrobi, no będzie upewnienie przy pierwszym podaniu.
u mnie nazwisko.com zajęte od 20 lat. mam nazwisko.pl i imie.me ale nic z tego nie mam.