Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +559

Benelli TRK 702 X
Za:
+ gabarytowo pod wielkiego chłopa
+ moc wystarczająca (70hp, ~700cc)
+ niska cena za nówkę (do 36k)
+ marka najczęściej kupowana we Włoszech (TRK 502 top1 w 2022) gdzie jeździ się cały rok...
Przeciw
- ... ale jednak made in china (niby na rynek europejski to wyższe standardy, ale mnie to nie przekonuje)
- tablecik zamiast zegarów
- nie wiem czy benelli ma u nas ASO. Są serwisy gdzie przyjmują benelli no ale jednak.
źródło: TRK702X_18-hd
Pobierz@GaldCC: Nie, żaden Chińczyk nie ma ASO w Polsce. Jak chcesz się szarpać w razie awarii z importerem, to spoko. Jak nie umiesz sam grzebać przy moto, to powodzenia po gwarancji z serwisem, który Ci to weźmie na warsztat.
Jest brzydszy od 502, ale tamten z kolei ma za mało mocy.
A co do reszty pytań i wąpliwości:
- 502 jest top 1 nie bez powodu, ale 702 jest świeżą maszyną. Poszukaj opinii właścicieli (np. grupy na FB czy Reddicie) bo jeszcze nie wiadomo czy ma jakieś fabryczne przypadłości.
No więc niczym nie jeździ a wiesz czym jeździ jego partner który zawsze jest tym z przodu?
Też nie wiem.
Dlaczego nie wiem? Ponieważ sobie ich wymyśliłem.
Jeździj czym chcesz, Pamiętaj tylko że tym mastodontem maks co zrobisz to pojedziesz
@Aramil: No i z tym się nie zgodzę, bo rozmawiałem kiedyś z trzema. Wiesz, czemu nie wezmą Chinola na warsztat? Bo mają dość roboty przy popularnych modelach do których masz części dostępne od ręki nowe w sklepie motoryzacyjnym, ostatecznie w ASO do 7 dni roboczych, lub OLX używane z rozbitków, albo sprowadzonych bez prawa do rejestracji. Do Chinola szukasz
@Wypokowicz93: A my o czym rozmawiamy, o samochodach, czy motocyklu?
@mateo_pampaniero: A to w razie czego Chińczyka też będzie serwisował ten twój instruktor? Będzie odbierał motocykle z pod domu klienta w całej Polsce na swój koszt? Bo nie wiem, co to miało wnieść do tematu, jak chłop pyta, czy się wpakować na minę i w-----ć w błoto