Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy #blackpill zobaczyłem gostka który jest zajawkowiczem i podobno ćwiczy 14 lat. Czy to możliwe? Tak wiem pokazał niżej lepsze zdjęcie, ale znam typów walących browary i ćwiczących 2-3 w tygodniu którzy wyglądają lepiej (nie wala towaru, znam ich 20 lat) Genetyka jest suką i pan na screenie prawdopodobnie jest tego dowodem. Martwi mnie to tez z punktu widzenia rozrodu: jednak trzeba szukać ładnej i wysokiej matki.
fiir - #mikrokoksy #blackpill zobaczyłem gostka który jest zajawkowiczem i podobno ćw...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fiir: Genetyka i bodyfat, kolega na zdjęciu po prostu ma zdrową ilość bodyfatu i nie jest jakimś siłowniowym spoceńcem co będzie się głodził żeby tylko pokazać mięśnie. Też nie wiadomo czy tylko na siłowni pompuje czy też na przykład przy okazji sobie nie biega czy coś innego robi co nie jest maksymalnie nastawione na duże mięśnie.
  • Odpowiedz
  • 27
@fiir dobrze wygląda chuop przecież. Ci wszyscy co mowia, że nie kłują w dupę tak naprawdę kłują tylko nigdy w życiu się do tego nie przyznają.

Prędzej uwierzę, że ten typ tak wygląda po 14 latach ćwiczeń niż że chłop walący browary będzie lepiej wyglądał po krótszym czasie.
  • Odpowiedz
@fiir:
Na tym zdjęciu widać, że zwisa mu mięcho z klaty, z profilu też widać, że jest dobrze zbudowany. Na innych filmikach już wygląda jakby był dość ładnie do***any, ale też ma trochę dziwny frame i wygląda jakby przez te 14 lat ćwiczył praktycznie to samo. Dobrych barków i pleców mu brakuje, za to klata napompowana.
Ludzie walący browary mogą sobie zrobić lepsze zdjęcie niż on z frontu, ale z
  • Odpowiedz
@fiir: Może 14 lat ćwiczy casualowo 2x w tyg, nie jest spoceńcem, nie trzyma paranoicznie diety, chodzi pograć w koszykówkę, na basen itp. Ja też odkąd zdywersyfikowałem ćwiczenia (gry zespołowe, rolki) zamiast tylko siłka 3-4x tyg zaliczyłem regres w wyglądzie, ale co z tego, skoro czuje się po prostu lepiej.
  • Odpowiedz
@fiir: tak rzeczywiście może wyglądać ale nie 14 lat systematycznych treningów tylko 14 lat regularnych wizyt na siłowni które z trenowaniem nie mają nic wspólnego

treningi są zaplanowane, przemyślane, ciężkie i to nie jest możliwe żeby po 14 latach trenowania + dbania o dietę wyglądać jak pierwszy lepszy ziutek, nawet człowiek z najgorszą genetyką świata po 14 latach Z-----------A wyglądał by zajebiście

dużo ludzi myśli że pójdzie od czasu do
  • Odpowiedz
@Henson_:
No tak, ale nie jest to aż taka trucizna żeby niwelowała efekty treningu. Może rośnie się delikatnie wolniej, ale cały czas się rośnie.
  • Odpowiedz
@fiir: IMO normalna sylwetka kogoś, kto sobie faktycznie latami chodzi na siłownię, ale nie ma podporządkowanego całego życia pod trening sylwetkowy. Faktycznie genetyka nie jest jakaś oszałamiająca i trochę brakuje pleców oraz barków, ale starczyłoby dodać dobre światło, pompę i byłoby o wiele okazalej. Jak jeszcze by dociął trochę, to wyglądałby jeszcze lepiej. No ale socjale zryły ludziom mózg i każdy, kto nie ma widocznego sześciopaka w każdym świetle i
  • Odpowiedz
@Saprofit: przecież nikt nie mówi że on marnie wygląda, tylko ze jeśli taki jest efekt 14 lat ćwiczeń (pomyśl sobie co człowiek mógłby osiągnąć gdyby ten czas poświęcił na coś innego), to ludzie po prostu czują się zawiedzeni.

@KompletnieLosowyLogin: o i pojawił się pierwszy ZA PIER DA LACZ. na każdym treningu masz rzygać i mdleć z wycieńczenia tak jak każdy kto rośnie, ROZUMIESZ CIEŻKI TRENING, A JAK NIE
  • Odpowiedz
@fiir: Przecież tu wypowiadają się jakieś lamusy, które nie mają pojęcia o ćwiczeniach. Ja trochę latam, choć miałem dwa lata przerwy. Nie trzeba walić sterydów, żeby być dociętym, mieć waskularyzację lub być nabitym i nie wiem dlaczego nieudacznicy muszą argumentować w ten sposób swoje lenistwo.
@Kolanoskopia2 "Jakby schudł to by wyglądał jak grecki bóg" xD no, ale ćwiczy ponoć 14 lat, więc nie powinno być żadnego "jakby". Nie wypowiadaj
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: oczywiście, że są zawiedzeni - bo w swoim delulu patrzą na ten elitarny promil topowych sportowców, którzy te 14 lat szeroko pojętego stażu mają od 6 roku życia, albo na gwiazdy instagrama, które walą k--s.
Nie trafia do mnie tylko argument, że skoro robisz coś przez 14 lat, to musisz być nie wiadomo jak dobry w tym. Otóż nie. Jak ktoś nie ma predyspozycji, czy nie poświęca na daną
  • Odpowiedz
- bo w swoim delulu patrzą na ten elitarny promil topowych sportowców, którzy te 14 lat szeroko pojętego stażu mają od 6 roku życia, albo na gwiazdy instagrama, które walą k--s.

@Saprofit: przecież nawet w tym wątku nikt nic takiego nie robi. przestań wymyślać chochoły.

Jak ktoś nie ma predyspozycji,

no i w tym właśnie sęk
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: to nie chochoł, tylko realny problem. Skoro ktoś wstawia całkiem dobrą, naturalną sylwetkę i mu piszą, że nie wygląda, jakby ćwiczył, to znaczy że naprawdę nie ma pojęcia o treningu sylwetkowym i tego jak faktycznie wygląda ciało bez dobrego oświetlenia, pompy, na lekkim otłuszczeniu itp.
  • Odpowiedz