Aktywne Wpisy
Robauke +574
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
Momento83 +119
źródło: temp_file2591289569790487258
Pobierz

źródło: Przechwytywanie
PobierzPrędzej uwierzę, że ten typ tak wygląda po 14 latach ćwiczeń niż że chłop walący browary będzie lepiej wyglądał po krótszym czasie.
@fiir: co do tego tematu ma wzrost matki? niżsi ludzie mają łatwiej zrobić formę.
@Kolanoskopia2: bez tego bodyfatu to nie bedzie za bardzo wyglądać, że w ogóle ma mięsnie.
Na tym zdjęciu widać, że zwisa mu mięcho z klaty, z profilu też widać, że jest dobrze zbudowany. Na innych filmikach już wygląda jakby był dość ładnie do***any, ale też ma trochę dziwny frame i wygląda jakby przez te 14 lat ćwiczył praktycznie to samo. Dobrych barków i pleców mu brakuje, za to klata napompowana.
Ludzie walący browary mogą sobie zrobić lepsze zdjęcie niż on z frontu, ale z
edit: moze gosc jest wege?
@fiir: nie wspomnial, ze cwiczy tylko nogi a i to tylko raz w miesiacu
treningi są zaplanowane, przemyślane, ciężkie i to nie jest możliwe żeby po 14 latach trenowania + dbania o dietę wyglądać jak pierwszy lepszy ziutek, nawet człowiek z najgorszą genetyką świata po 14 latach Z-----------A wyglądał by zajebiście
dużo ludzi myśli że pójdzie od czasu do
No tak, ale nie jest to aż taka trucizna żeby niwelowała efekty treningu. Może rośnie się delikatnie wolniej, ale cały czas się rośnie.
@KompletnieLosowyLogin: o i pojawił się pierwszy ZA PIER DA LACZ. na każdym treningu masz rzygać i mdleć z wycieńczenia tak jak każdy kto rośnie, ROZUMIESZ CIEŻKI TRENING, A JAK NIE
@Kolanoskopia2 "Jakby schudł to by wyglądał jak grecki bóg" xD no, ale ćwiczy ponoć 14 lat, więc nie powinno być żadnego "jakby". Nie wypowiadaj