Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +98

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Idę pierwszy raz w życiu na koncert, chłop 34 lata (znany polski raper). Trochę durne pytanie ale jak się do tego przygotować? xD W sensie tam jakis dress code obowiązuje? Koszula czy raczej bluza? Można tam przyjść już lekko zrobionym czy to jakoś weryfikują? Uważać na coś? Wszystkie komentarze dla beki będą usuwane, piszę serio xD #koncerty #muzyka #gibbs #rozwojosobistyznormikami
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
Idę pierwszy raz w życiu na koncert, chłop 34 lata (znany polski raper). Trochę durne pytanie ale jak się do tego przygotować? xD W sensie tam jakis dress code obowiązuje? Koszula czy raczej bluza? Można tam przyjść już lekko zrobionym czy to jakoś weryfikują? Uważać na coś? Wszystkie komentarze dla beki będą usuwane, piszę serio xD #koncerty #muzyka #gibbs #rozwojosobistyznormikami
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·

![W popularnym katowickim scieku zwanym rzeką Rawą, pojawiły się żywe ryby [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/dec51c537ed86ae33757d5216e627d38fa96286e1181be71b64253ef70f94f36,q80.jpg)

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzW sumie mam propozycje, zrobcie fotke od dolu, w slabym swietle i bez napinania sie. Zobaczymy jak wasze sylwetki wygladaja po roku, dwoch czy ile tam trenujecie. Powinny wygladac przynajmniej tak jak jego skoro uwazacie ze mozna po 1-3 latach cwiczen i waleniu browarow wygladac lepiej.
Tylko nie mowcie, ze
- nie macie aparatu
- nie ma kto wam zdjecia
Popatrz sobie na inne jego zdjęcia i wtedy oceniaj. Nawet wyżej wrzuciłem jego inną fotkę. Nie powiesz mi, że on wygląda słabo, a przynajmniej całkiem poprawnie jak na trenującego na siłowni.
@TomekABC123 daj spokój, oni tego kompletnie nie rozumieją i oceniają przez pryzmat najlepszych, najbardziej d--------h "naturali" z instagrama, którzy robią profesjonalne zdjęcia. Sprane mózgi, które
Ale kazdy trenujacy w sumie powinien sobie zrobic taki eksperyment i zobaczyc jak sylwetka potrafi sie roznic zmieniajac jedynie ustawienie i odleglosc od aparatu, nie mowiac juz o swietle, pozie, pompie, opaleniznie. Wtedy to by uswiadomilo wielu ze wcale nie maja lepszej