Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy #blackpill zobaczyłem gostka który jest zajawkowiczem i podobno ćwiczy 14 lat. Czy to możliwe? Tak wiem pokazał niżej lepsze zdjęcie, ale znam typów walących browary i ćwiczących 2-3 w tygodniu którzy wyglądają lepiej (nie wala towaru, znam ich 20 lat) Genetyka jest suką i pan na screenie prawdopodobnie jest tego dowodem. Martwi mnie to tez z punktu widzenia rozrodu: jednak trzeba szukać ładnej i wysokiej matki.
fiir - #mikrokoksy #blackpill zobaczyłem gostka który jest zajawkowiczem i podobno ćw...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xandress: @lord_xenu @KompletnieLosowyLogin @Zoonekro @czescmampytanie
W sumie mam propozycje, zrobcie fotke od dolu, w slabym swietle i bez napinania sie. Zobaczymy jak wasze sylwetki wygladaja po roku, dwoch czy ile tam trenujecie. Powinny wygladac przynajmniej tak jak jego skoro uwazacie ze mozna po 1-3 latach cwiczen i waleniu browarow wygladac lepiej.

Tylko nie mowcie, ze
- nie macie aparatu
- nie ma kto wam zdjecia
  • Odpowiedz
@Xandress: strasznie miałki ten "żart" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Popatrz sobie na inne jego zdjęcia i wtedy oceniaj. Nawet wyżej wrzuciłem jego inną fotkę. Nie powiesz mi, że on wygląda słabo, a przynajmniej całkiem poprawnie jak na trenującego na siłowni.

@TomekABC123 daj spokój, oni tego kompletnie nie rozumieją i oceniają przez pryzmat najlepszych, najbardziej d--------h "naturali" z instagrama, którzy robią profesjonalne zdjęcia. Sprane mózgi, które
  • Odpowiedz
@Saprofit: W sumie domyslam sie ze nawet na to nie odpowiedza ani nie pochwala sie wynikami jak to zawsze bywa z takimi internetowymi kozakami (wymowka zawsze sie znajdzie).
Ale kazdy trenujacy w sumie powinien sobie zrobic taki eksperyment i zobaczyc jak sylwetka potrafi sie roznic zmieniajac jedynie ustawienie i odleglosc od aparatu, nie mowiac juz o swietle, pozie, pompie, opaleniznie. Wtedy to by uswiadomilo wielu ze wcale nie maja lepszej
  • Odpowiedz