Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jest mi cholernie przykro z tego powodu, że ludzie potrafią z dnia na dzień się po prostu w-----ć.
Jakiś czas temu zepsuł mi się kontakt z „przyjaciółką”. Po ponad miesiącu nie odzywania się do siebie, gdzie gadaliśmy praktycznie codziennie, napisałem wprost o co chodzi i czy coś jej zrobiłem. Żeby powiedziała mi wszystko co jej leży na sercu, czy ja zdenerwowałem czy rozczarowałem, bo zależy mi na utrzymaniu dobrych relacji. W skrócie: usłyszałem że nic nie zrobiłem i że to ona ma kiepski okres i przeprasza. Miesiąc było spoko ale potem z dnia na dzień nie dość że przestaliśmy znowu gadać, to zaczęła się wręcz wrogo zachowywać, aż w końcu znowu nie mamy kontaktu. Drugiej szansy jej nie dam, z czystym sumieniem wiem że nic nie zrobiłem. Ale kurde nie potrafię się pogodzić z tym, że można kogoś bliskiego w ten sposób potraktować. Siedzi mi to w sercu i w głowie, już nawet nie zależy mi na tej znajomości….chciałbym wyjaśnień ale wiem, że od tej osoby takich nie dostanę.
Czemu ludzie tacy są?
#samotnosc #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: może powiedziała prawdę, ma kiepski okres. Z jednej strony nie na ochoty na kontakt, a z drugiej ma ciężki okres i to wywołuje też wrogość i może nie tylko do ciebie ale też do innych, do życia, do siebie. Niekoniecznie wszystko co się dzieje musi mieć konkretnie związek z tobą, może ktoś sobie nie radzi i psuje mu się życie i relacje, może ma taki charakter,że tak jest co
  • Odpowiedz