Wpis z mikrobloga

@OCIEBATON: to zależy co jest w ogłoszeniu jeżeli rzetelnie jest opisane co i jak to rozumiem arogancję nawet trochę xD, a na pracuj.pl ogłoszenie to już 400 brutto tak BTW
  • Odpowiedz
@OCIEBATON no olx nie można jako pracownik, w kategorii szukam pracy zamieszczać ogłoszeń. Pewnie zawdzięczamy to różnej maści sciemniaczom udający h gabinety masażu.

Jest opcja dodania cv, i wtedy costam podpowiada ofert ale to nie ten kierunek, że wrzucam ofertę szukam pracy za 10 kola, i zbieram oferty do dnia... Szkoda ze nie, ma takiej apki
  • Odpowiedz
@OCIEBATON Teraz mi się przypomniało, że kiedyś przeglądając opinie na gowork o firmie gdzie chciałem wysłać CV, widziałem wpisy, że każą rozwiązać zadanie z programowania na jednej platformie, przy czym dostęp do niej jest płatny i to osoba rekrutowana musi opłacić sobie konto. Ale jak cię przyjmą to może ci zwrócą hajs ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
1-2 zł brutto / h - to w ogóle jest legalne?

@GladysDelKarmen: w ogłoszeniu jest "zaprosi do współpracy" czyli B2B albo inna umowa zlecenie czy co tam można za taką stawkę dać xddd
  • Odpowiedz
@Koronanona: sam jestem ze ściany zachodniej a dokładnie ze Świnoujścia. Prowadzę tu firmę i naprawdę mało współpracuje z lokalnymi podmiotami bo to taka pazerna Januszerka że dramat. Biznesy które jakby nie patrzeć przynoszą całkiem dobre pieniądze są wybudowane na tak słabych fundamentach i materiałach mentalnych oraz fizycznych że przy odrobinie wysiłku, pietyzmu i zaangażowania ze strony konkurencji zostali by wykoszeni w kilka miesięcy. Problemem jest że cała ta śmietanka biznesmenów
  • Odpowiedz