Wpis z mikrobloga

• 75
@zimowyporanek: dodaj jeszcze „załóż firmę i zatrudniaj kurierów” to będziesz miał libkowe bingo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

to jest zamiatanie problemu pod dywan, każdy zawód jest potrzebny a takim gadaniem pozwalamy na istnienie tego typu patologii
  • Odpowiedz
  • 57
@maradero: w porównaniu z Europą Zachodnią to mamy g*wno a nie koszty pracy. Firmy wywaliły kurierów na b2b bo mogły, a nie dlatego że by DHL czy InPost splajtowały w innym wypadku.
  • Odpowiedz
@Rainmaker97 bo nie ma solidarności wśród pracowników. Ogólnie to nie ma związków pracowniczych. Na zachodzie jest ich od cholery, UE namawia do zakładania takich związków, ale w Polsce jak w lesie, gorzej jak w lesie obsranym gównem.
Z-------l mamy we krwii, mentalności p0laka robaka, no i ja będę lepszy od kolegów i koleżanek, pokażę innym jaki to jestem zajebisty bo więcej zrobię, szybciej zrobię, wyliżę rowa przełożonemu. Sami, sobie jesteś winni.
  • Odpowiedz
  • 48
@maradero: Biedni przedsiębiorcy, tak bardzo chcieliby godnie płacić swoim pracownikom, dawać im UOP, nie zwalniać za L4 i pozwalać na działalność związkow zawodowych ale te koszty pracy ich tak dojeżdżają ( ͡° ʖ̯ ͡°)

tymczasem koszty pracy:
Rainmaker97 - @maradero: Biedni przedsiębiorcy, tak bardzo chcieliby godnie płacić sw...

źródło: IMG_4225

Pobierz
  • Odpowiedz
@apeee: a ja żadnego, znam to środowisko. Pierwsi do narzekania ale równocześnie kochają swój z-------l. To są pracoholicy z zerowym szacunkiem do własnego i innych zdrowia i wszystko przeliczają na pieniądze. Gdyby dać im firmy prowadzić i rządzić Polską to UoP i dni wolne od pracy zostałyby zdelegalizowane.
  • Odpowiedz