Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Możecie mi wytłumaczyć fenomen, którego nie rozumiem xD
Otóż jest dużo lasek, które chcą być bezdzietne i w zamian mają psa, bo dziecko to za dużo roboty i dzieci są obrzydliwe.

Tymczasem:
1. Dziecko ok 1.5 roku życia zaczyna się już załatwiać na nocnik
2. Dzieci nie jedzą swojego gówna i nie chodzą z nigdy nie mytą dupą po domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Dzieci nie wąchają d--y psom albo innym dzieciom i nie liżą ani sików ani swoich genitaliów
4. Nie mają sierści z różnymi żyjątkami i syfem na sobie
5. Dziecko z czasem jest coraz bardziej samodzielne i potrzebuje mniej opieki, pies zawsze jest tak samo niesamodzielny.
6. Dzieci noszą buty na dworze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#psiarze #bekazpsiarzy #rodzicielstwo #p0lka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no nie wiem, może gość ma wystarczająco dużo wyobraźni, by zwizualizować sobie jak będzie wyglądało jego życie na emeryturze, utrzymywanej przez roczniki głębokiego niżu demograficznego. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@tajemniczy-motorniczy: o k---a, już daję się zapłodnić, żeby jakiemuś pajacowi było dobrze na emeryturze xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Nie mam i nigdy nie miałem psa, ale:

- Porównanie odpowiedzialności za wychowanie zwierzęcia, i wysiłku do tego koniecznego, do odpowiedzialności za wychowanie człowieka, i wysiłku do tego koniecznego - jeśli ty to porównujesz, to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ale ze nawet tutaj zawędrowali fanatycy piesków, to się nie spodziewałem xddd
Bo o silnym skręcie antydziecięcym tutaj wiedziałem od dawna. Ale to dobrze, nie przekażecie genów dalej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie no, nie wierzę, że ktoś to napisał na serio, to musi być albo bait, albo po drugiej stronie klawiatury siedzi debil, który nie zna życia poza piwnicą XD jak w ogóle można porównywać odpowiedzialność opieki nad psem do odpowiedzialności opieki nad dzieckiem i jego wychowania?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale czego nie rozumiesz?
pies jest prostym organizmem któremu wystarczy zapewnić jedzenie, picie i możliwość załatwienia się na zewnątrz.
człowiek jest skomplikowany i ma setki wymagań, których zwierze hodowlane nigdy nie będzie miało

młoda julka nie jest w stanie przyjąć odpowiedzialności za życie człowieka (dziecka) bo sama nie jest w stanie poradzić sobie z własnym życiem. dziecko = obowiązki.

nie wiem, k***a ty z choinki sie urwałeś?!
  • Odpowiedz
pies zawsze jest tak samo niesamodzielny

@mirko_anonim: nie powiedziałbym, z czasem pies ma gorsze zdrowie i trzeba przy nim więcej zapieprzać, więc jest jeszcze bardziej niesamodzielny
  • Odpowiedz
Gdy poznałam mojego męża, od razu wiedziałam że chce żeby to on mnie zapłodnił XD

@ratty: XD jak szybko mu o tym powiedziałaś? Po raz pierwszy usłyszałem to jeszcze zanim miałem 18 lat, dziewczyna była "nieco" szalona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale psa jak zostawisz w lesie bo ci się znudzi to jesteś złym człowiekiem, ale nikt nie daje na to większego j-----a, zrób tak z dzieckiem to nawet ksywkę dostaniesz jak np mama Madzi
  • Odpowiedz