Aktywne Wpisy

Ana77 +131
Boże jaka ja jestem w-------a. Niestety pozwoliłam zamieszkać siostrzenicy która jest w LO w chacie, bo w domu nie miała wesoło, poza tym super fajna dziewczyna. Od razu zastrzegłam, że wole by nie zapraszała do moejego skromnego mieszkania nikogo.
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
ZlaChmurka +5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Możecie mi wytłumaczyć fenomen, którego nie rozumiem xD
Otóż jest dużo lasek, które chcą być bezdzietne i w zamian mają psa, bo dziecko to za dużo roboty i dzieci są obrzydliwe.
Tymczasem:
1. Dziecko ok 1.5 roku życia zaczyna się już załatwiać na nocnik
2. Dzieci nie jedzą swojego gówna i nie chodzą z nigdy nie mytą dupą po domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Dzieci nie wąchają d--y psom albo innym dzieciom i nie liżą ani sików ani swoich genitaliów
4. Nie mają sierści z różnymi żyjątkami i syfem na sobie
5. Dziecko z czasem jest coraz bardziej samodzielne i potrzebuje mniej opieki, pies zawsze jest tak samo niesamodzielny.
6. Dzieci noszą buty na dworze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#psiarze #bekazpsiarzy #rodzicielstwo #p0lka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@tajemniczy-motorniczy: o k---a, już daję się zapłodnić, żeby jakiemuś pajacowi było dobrze na emeryturze xD
Nie mam i nigdy nie miałem psa, ale:
- Porównanie odpowiedzialności za wychowanie zwierzęcia, i wysiłku do tego koniecznego, do odpowiedzialności za wychowanie człowieka, i wysiłku do tego koniecznego - jeśli ty to porównujesz, to
Bo o silnym skręcie antydziecięcym tutaj wiedziałem od dawna. Ale to dobrze, nie przekażecie genów dalej.
pies jest prostym organizmem któremu wystarczy zapewnić jedzenie, picie i możliwość załatwienia się na zewnątrz.
człowiek jest skomplikowany i ma setki wymagań, których zwierze hodowlane nigdy nie będzie miało
młoda julka nie jest w stanie przyjąć odpowiedzialności za życie człowieka (dziecka) bo sama nie jest w stanie poradzić sobie z własnym życiem. dziecko = obowiązki.
nie wiem, k***a ty z choinki sie urwałeś?!
@Cadfael: Nie martw się tobie też dobrze nie będzie. XD
@mirko_anonim: nie powiedziałbym, z czasem pies ma gorsze zdrowie i trzeba przy nim więcej zapieprzać, więc jest jeszcze bardziej niesamodzielny
@mirko_anonim: Ten fenomen jest taki, że ktoś ma inne potrzeby życiowe niż ty
@ratty: XD jak szybko mu o tym powiedziałaś? Po raz pierwszy usłyszałem to jeszcze zanim miałem 18 lat, dziewczyna była "nieco" szalona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
8. dziecko poda ci szklankę wody
9. dziecko r------e ci psychikę w czasie dojrzewania